Bývalý fotbalista a idol žen David Beckham dostal v minulém týdnu pořádnou ránu, když mu soudkyně napařila mastnou pokutu za řízení s mobilním telefonem v ruce a ještě mu zabavila řidičský průkaz na půl roku! A další velké překvapení ho muselo čekat, když viděl fotografie své manželky Victorie Beckhamové opouštět japonskou restauraci Kappo Masa v New Yorku po boku svého kamaráda Dereka Blasberga (37).

Zatímco David si o víkendu se všemi svými dětmi vyrazil v Londýně na fotbal, Vicoria se mezitím v New Yorku velmi dobře bavila a rozdávala vzácné úsměvy na všechny strany. Bývalé člence populární dívčí kapely Spice Girls, nazývané ‚Posh Spice‘, bylo vedle Blasberga možná až trošku moc pohodlně. Po newyorských ulicích se s ním totiž procházela zavěšená do jeho paže.

David ale naštěstí nemá důvod žárlit. Novinář Derek Blasberg je totiž gay, který je už několik let ve vztahu s finančním magnátem Nickem Brownem. Jediné, nad čím by se možná mohl Beckham pozastavit, je, proč se v jeho přítomnosti tváří Victoria jako ledová královna a ve společnosti svých přátel, daleko od Davida, je vřelá, zábavná a usměvavá...

VIDEO: Victoria Beckhamová navrhne kolekci pro Reebok

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckhamová navrhne kolekci pro Reebok Instagram @victoriabeckham

Fotogalerie
88 fotografií