Své nové já představila Mašková na finále soutěže Dívka roku, kde byla nejen jako vystupující, ale také jako porotkyně. Nechala jsem se konečně ostříhat a tím pádem ze mě spadlo půl kila chemlonu. Cítím se mnohem lépe a hlavně je na tom skvělé, že to sama učešu,“ prozradila Tereza pro Super.cz.

Růžová barva je pro Maškovou v posledních letech poznávacím znamením. Kvůli neustálému barvení ale dávala vlasům pořádně zabrat. „Je to samozřejmě znát. Když už to tedy barvím, chtěla jsem pomoct vlasům aspoň tím, že jsem je ostříhala,“ dodala sympatická zpěvačka. 

S účesy zpěvačka, která zazářila i v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, ostatně neustále experimentuje. Každou chvíli mění jejich délku a odstín barvy. Pro takhle radikální změnu se ale rozhodla poprvé. Na její jarní sestřih se podívejte do naší galerie. 

Na internetu ale její nová podoba fanoušky moc nezaujala. „No ta vypadá,“ divil se jeden uživatel na instagramu. „Nic proti ní nemám, ale vypadá jako stará babka,“ obul se do Maškové další. „To je nálož, ta už neví co, hrozný,“ kritizuje klučičí sestřih Maškové další její fanoušek. 

VIDEO: SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo ‚krev a mlíko‘ líbí? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo ‚krev a mlíko‘ líbí? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií