Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Feťačka zabila miminko svým „toxickým“ mlékem! Do vězení nepůjde

Feťačka zabila miminko svým „toxickým“ mlékem! Do vězení nepůjde
Feťačka zabila miminko svým „toxickým“ mlékem! Do vězení nepůjde  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
18. května 2019
22:30

Teprve desetitýdenní chlapeček doplatil na nezřízený život své mladé matky (31). Žena, závislá na drogách, ho totiž nedopatřením zabila svým „toxickým“ mateřským mlékem! Koktejl metadonu, metamfetaminu (pervitin) a amfetaminu se mu stal osudným. Narkomanka však překvapivě do kriminálu nepůjde.

K hrůznému případu došlo loni v dubnu v americké Pensylvánii. Desetitýdenní chlapeček, jehož úřady jmenují pouze iniciály R. J., se v noci vzbudil a křičel hlady. Jeho matka, Samantha Jonesová, byla však údajně unavená, a tak chlapci namísto lahvičky s výživou naservírovala vlastní mateřské mléko. Narkomanka ho tím zabila.

"Paní Jonesová učinila vědomou volbu nakrmit své dítě svým mateřským mlékem, o němž věděla, že musí být kontaminované drogami, jako třeba amfetaminem, metamfetaminem a metadonem," prozradil státní zástupce Matt Weintraub, jenž ji kvůli tomu obžaloval z vraždy.

Žena se však před soudem přiznala „pouze“ k usmrcení z nedbalosti. "Nikdy jsem nechtěla, aby se tohle stalo. Milovala jsem svého malého chlapečka více, než cokoliv jiného. Teď s tím budu muset žít každý den," dušovala se a soudce jí uvěřil. 

Samantha Jonesová tak odešla od soudu jen s 36měsíční podmínkou. Podle soudce Wallace Batemana by bylo zbytečné ji posílat za mříže, neboť už trpí dostatečně a s výčitkami a zármutkem se bude muset vypořádávat až do konce života.

Nezadat ( 18. května 2019 23:00 )

A to zas raní piráti chtějí zlegalizovat drogy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání