Typový projekt

Dům jedním tahem (DJT) nabízí více než dvě desítky typových projektů, které vznikaly ve spolupráci s renomovanými projektanty na základě nejčastějších požadavků zákazníků. Na rozdíl od mnoha jiných typových projektů na trhu byly prověřeny stovkami staveb. Proto většina zákazníků DJT nepotřebuje v projektu provádět žádné změny. Pokud ale přeci jen narazí na něco, co by chtěli v projektu přizpůsobit svým představám, je možné projekt upravit. K nejčastějším úpravám typového projektu patří posunutí oken, příček, zrcadlové otočení dispozice domu nebo přístavba garáže.

Dům KAIROS
Autor: Dům jedním tahem

Mimořádná nabídka – úspora 62.350 Kč

Typový projekt včetně řemesel, v rozsahu pro stavební povolení v hodnotě 42.350 Kč získáte od DJT zcela ZDARMA. Zpoplatněny jsou jen případné individuální úpravy. V rámci mimořádné nabídky nabízí DJT nyní také příspěvek na přípravu stavby ve výši 20.000 Kč včetně DPH při objednávce domu ve fázi „Dům k dokončení“, který lze využít na přípravu projektu osazení domu na pozemek, vyřízení ohlášení stavby apod.

Dům Theia
Autor: Dům jedním tahem

Hlavní výhody

Domy jedním tahem se montují z velkoplošných dílců, které jsou vyrobeny z keramického betonu (LiaporBetonu). Tyto dílce se pečlivě připravují ve výrobě a na stavbě se pak už jen během 2-4 dnů na připravené základové desce sestaví. Právě v rychlosti výstavby konkurují Domy jedním tahem dřevostavbám. Tento jedinečný materiál se také vyznačuje výbornými tepelnými i akustickými izolačními vlastnostmiStavebnicová technologie výstavby navíc zahrnuje minimum mokrých procesů, takže dům nemusí stát přes zimu a lze se do něj nastěhovat ihned po jeho dokončení. Tady ale podobnosti s dřevostavbou končí. Díky keramickému betonu garantují Domy jedním tahem odolnost, dlouhověkost a příjemné vnitřní klima podobně jako cihlové domy. 

Dům IRIS
Autor: Dům jedním tahem

Stavba Domu jedním tahem

Realizace hrubé stavby patrového domu trvá (na připravené základové desce) 4 stavební dny. U přízemních domů jsou to jen 2 dny.

    • 1. den: montáž stěn v přízemí, montáž dílců polostropu a schodiště, zalití styků
    • 2. den: odšalování spár a začištění, dokončení pokládky vrchní výztuže, zašalování schodů a otvorů, betonáž stropu 
      – poté následuje technologická přestávka (7-14 dnů dle klimatických podmínek), aby mohl beton nad stropními dílci vytvrdnout.
    • 3. den: montáž stěn 2.NP, zašalování svislých a vodorovných spár + zabetonování
    • 4. den: ukončení výstavby hrubé stavby, odstranění stojek, předání staveniště.

Video
Video se připravuje ...

Stavba montovaného rodinného domu Dům jedním tahem Dům jedním tahem

Ideální základ pro dostavbu svépomocí

Dům jedním tahem si můžete nechat postavit do fáze hrubé stavby (2-4 stavební dny), nebo jako „dům k dokončení“ (do 2 měsíců)Proto je DJT ideálním základem pro všechny, kteří chtějí alespoň část výstavby řešit vlastními silami.

Dům PROMETHEUS
Autor: Dům jedním tahem

Dokončení domu svépomocí je díky přípravě pro rozvody uvnitř dílců mnohem jednodušší a rychlejší než u domů z tvárnic! Dle výrobní dokumentace je totiž ve stěnách připraveno vytrubkování a krabičky pro elektroinstalaci i prostupy a drážky pro rozvody vody a plynu. Odpadá tak pracné sekání drážek! Výraznou úsporu času i peněz přináší i hladké stěny, na které lze místo klasických omítek použít jen sádrovou stěrku.

Dům lze kompletně dokončit a obydlet již za 6 měsíců od zahájení výstavby.

Další informace najdete na webu www.dumjednimtahem.cz