Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na kolik peněz přišlo Meghanino těhotenství? Ta částka vás dostane!

/
  • Kolik utratila Meghan během těhotenství?
    10. května 2019 ● 05:00

    Těhotenství Meghan Markleové (37) stálo britské poplatníky neuvěřitelných 1,1 milionu liber (necelých 33 milionů korun). Zahrnuje nejenom „babyshower“, tedy předporodní party budoucí maminky s nejbližšími kamarádkami, ale i akupunkturu, genderově neutrální dětský pokojíček pro Archieho, wellness pobyty či časté procedury, které manželce prince Harryho (34) v těhotenství notně pomáhaly. Pojďme se společně podívat na její největší (známé) výdaje.

  • 1.

    Dětský pokojíček – 150 tisíc liber

    4,5 milionu českých korun dala Meghan s Harrym za vytvoření genderově neutrálního pokojíčku pro malého Archieho. Pokojíček ve Frogmore Cottage by měl být vymalován jemnými odstíny šedi a po zdech by měly být nejrůznější designové aplikace, s nimiž budoucí mamince pomáhala svými radami tenisová šampionka Serena Williamsová (37). Ta se před osmnácti měsíci stala maminkou dcerky Alexis, a tak věděla, co jako rodič novorozence nejvíce v pokojíčku ocení.

    Sídlo Harryho a Meghan Frogmore Cottage
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Akupunktura, wellness a kurz hypnoporodu – 10 tisíc liber

    300 tisíc českých korun zaplatila vévodkyně ze Sussexu za nejrůznější wellness a bylinkové procedury. Rovněž si velice oblíbila akupunkturu, kterou navštěvovala u (ve Velké Británii) velice známého a vytíženého akupunkturisty celebrit Rosse J. Barra. Zdroj blízký Barrovi to potvrdil: „Léčba jehlou zvyšuje průtok krve do dělohy. Meghan ji využívala až do porodu.“ Meghan rovněž navštívila kurzy hypnoporodu, který mimo jiné propagovala i vévodkyně Kate (37). Kromě kontroly dýchání se tato metoda zaměřuje na relaxaci, vizualizaci a odpoutání od bolesti během porodu. A samozřejmě si najala i porodní dulu.

    Meghan Markleová
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Mateřské oblečení – 500 tisíc liber

    Od doby, kdy královský pár oficiálně potvrdil Meghanino těhotenství, byla vévodkyně ze Sussexu vyfotografována nejméně v 75 outfitech, které se nikdy neopakovaly. Samozřejmě na cenu ani na značku se nekoukalo, a tak módní kritici, kteří bedlivě sledovali její oblečení, vypočítali částku, kterou dala za své „hadříky“, na neuvěřitelných 15 milionů českých korun. Vyhýbala se totiž obvyklým značkám mateřského oblečení a naopak si nechávala šít na zakázku oblečení od značek, jako je třeba Valentino, Givenchy nebo Dior. Její mateřský šatník prý stál téměř sedmkrát více než to, co v době, kdy byla v jiném stavu, na sobě nosila vévodkyně z Cambridge.

    Dokážete si ještě představit Meghan bez toho, aniž by si držela ruku na břiše?
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Babymoon – 33 tisíc liber

    Necelý jeden milion českých korun stála Meghan a prince Harryho takzvaná akce „babymoon“, což je v podstatě něco jako poslední romantický pobyt krátce před narozením miminka (podobně jako je „honeymoon“, tedy svatební cesta či dovolená krátce po svatebním obřadu). Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si ho užili v luxusním lázeňském hotelu Heckfield Place v Hampshire, kde dali více než 10 tisíc liber za noc v privátním apartmánu se dvěma soukromými terasami a plně obsluhovanou jídelnou, a společně si užili komplexní (a pochopitelně čistě přírodní) wellness procedury.

    Heckfield Place Hotel v Hampshiru
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Privátní porod v nemocnici – 20 tisíc liber

    Přestože původně Meghan Markleová plánovala domácí porod, nakonec skončila v nemocnici v Portlandu. A zdejší špitál je pro slavné rodičky jako dělaný, svým dětem zde dala život například zpěvačka a módní návrhářka Victoria Beckhamová (45) nebo manželka slavného kuchaře Jaimeho Olivera (43). Za porod zde dáte sice zhruba 600 tisíc českých korun, nicméně k dispozici máte kromě padesátičlenného týmu porodních asistentek a lékařů vázaných mlčenlivostí také pětihvězdičkovou kuchyni, kde se servíruje jídlo zásadně na stříbrných podnosech, a v luxusních apartmánech nechybí lahve šampaňského pro šťastné tatínky.

    Meghan rodila obklopená luxusem: Jedna noc vyšla na 600 tisíc korun!
    Autor: The Portland Hospital

  • 6.

    Babyshower v New Yorku – 386 tisíc liber

    V době Meghanina těhotenství schytala choť prince Harryho největší kritiku za uspořádání takzvané babyshower v New Yorku, předporodní party, která ji stála 11,5 milionu českých korun, a pro níž využila například soukromý tryskáč. Meghan si sezvala všechny přítelkyně, a kromě Sereny Williamsové to byla například právnička Amal (41), manželka herce George Clooneyho (58), nebo Meghanin asistent Markus Anderson (41). Dámám během večera hrála oblíbená harfistka zpěváka Kanye Westa (41), a v rozích místnosti měly stát stroje na výrobu cukrové vaty. Na nemalou částku ji přišlo i ubytování v prestižním hotelu Mark Hotel, kde si krásná vévodkyně pronajala rovnou celý apartmán.

    Meghan a Markus na „babyshower“ v New Yorku
    Autor: Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

fesak2: Chudák Harry. Se divím, že mu tu svatbu babička nerozmluvila, přece by už měla mít rozum. To je jako by si úmyslně nastěhovala do paláce šváby a krysy.. Ona (Meghan) s tím královstvím pěkně zatočí, bože to bude ostuda. Rozvedou se a ona dostane půl království, půl Temže, ach jo. A Harry dopadne jak jeho tatínek. Bulvár má na pár let tučné sousto.

(10. 05. 2019 14:57)

sakajeva: Vůbec nechápu proč to platili daňoví poplatníci. Takové věci si přece platí všichni rodiče sami.

(10. 05. 2019 12:35)

tryskomys: Když to té černošce to rozhazování tolerují,spláčou zrzek je slepý,potřebuje brýle,ted už tam je ještě druhá tmavá,to se to bude utrácet za náplavy,je hnusná,když uvážím,jak se chová k lidem,kterým nesahá ani po kotníky,zlatokopky obě.

(10. 05. 2019 11:00)

kytina: Lidi proč se o tady řeší? To je jiný svět. Mne to nechává chladnou ať utrácí jak chtějí, když na to mají. A osobně mám raději pár Harry + Megan. Jsou rebelové odjakživa a to aspoň trochu rozdmíchává tu Buckinghamskou smetánku.

(10. 05. 2019 10:54)

mandat: Muselo se zaplatiti za umele oplodneni, za nahradni matku a ta mela super peci, porodila,dostala sve penize a za par dni vyleze Misenka a chlubi se, ze rodila.

(10. 05. 2019 10:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy