Přestože je Anna Slováčková (23) ještě poměrně mladá, v hlavě to má srovnané lépe než kdejaká třicátnice. „Dojít k nějaké sebelásce je běh na dlouhou trať. Zvlášť pokud do vás někdo reje a připomíná vám vaše nedostatky,“ přiznala Anička na svém staro-novém profilu, o který před několika málo dny svedla lítý boj s internetovým hackerem a vyděračem.

„Nebudu vám lhát, minimálně jednou za den ze mě vypadne: ‚jsem tlustá… koukni se na tu nechutnou celulitidu… mám tři brady,‘ a tak dále. Na férovku vám můžu říct, že do mých 20 let jsem měla z instagramu pořádnou depku. Holky s dlouhýma nohama, krásnýma vlasama, andělský obličej…“ Zatímco ona si připadala jako neschopná a „rozkydlá“ osůbka bez fyzičky, která si styděla obléct kraťasy.

„Cvičila jsem jak blázen každý den, protože ty holky na sobě určitě makají víc než já, jedla jsem jen zeleninu, protože ony mají nafoceny taky jen zeleninu… Ale nějak se ze mě vytratilo to štěstí a pak jsem neřešila už nic jinýho,“ přiznala.

Naštěstí si včas uvědomila, k čemu by takováto nebezpečná posedlost mohla sklouznout, přestala řešit všechny tyhle malichernosti – a rozhodla se mít radši ráda. Koneckonců pravidelně cvičí a snaží se jíst zdravě. „Chci být spokojená sama se sebou, srovnat se svými nedostatky, protože vím, že v momentě, kdy budu sama se sebou ok, tak se vykašlu na to, co si myslí druzí,“ myslí si krásná muzikálová zpěvačka.

„A tak vám sem hážu ještě poslední dvě fotky. Jedna, kde jsem ráno narovnaná u zrcadla a mám tam celkem pěkný bříško. A druhou fotku, která je vyfocená ani ne 5 minut poté, kdy jsem si jen sedla na postel,“ napsala Anička ke dvěma snímkům, co skutečně vypadají jako momentky dvou docela rozdílných slečen: na prvním snímku má totiž postavičku jako lusk a břišáky jako z kamene, zatímco na druhé faldíky.

„Upravený a v póze na fotkách budeme všichni vždycky vypadat skvěle. Ale já už bych si fakt kurde přála, abychom se ‚přestali bát‘ ukazovat i ty naše nedostatky. A hlavně, aby spousta mladých slečen a chlapců nebyli pobláznění dnešní dobou a tím, co všechno na internetu vidí, a co všechno je může jakkoliv negativně ovlivnit.“

Její slova jsou o to upřímnější, když hovoří z její osobní zkušenosti… Podobně jako dámy z humoristického tria 3v1, tedy Veronika Arichteva(32), Nikol Štíbrová (32) a Martina Pártlová(39) ve svém posledním videu, i Slováčková poukazuje na fakt, jak mylný dojem sociální sítě vytvářejí a kolik lží a přetvářky se ve skutečnosti skrývá za dokonalými příspěvky všech perfektních „igers“ (uživatelů instagramu).

VIDEO: Anna Slováčková o lásce: Snažím se rozdávat lásku kolem sebe!

Fotogalerie
35 fotografií