Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie na německé dálnici: Martin (†20) zemřel, když se vracel s právě koupeným autem!

Autor: ital - 
9. května 2019
15:46

K tragické dopravní nehodě došlo v úterý ráno na dálnici A3 v Německu. Dvacetiletý Martin tu se svým autem naboural do nákladního auta, který stál v koloně způsobené jinou dopravní nehodou. Vozidlo, v němž mladík seděl, si zakoupil teprve několik hodin předtím a vracel se s ním domů.

Při dopravní nehodě na dálnici A3 u německého města Wörth na Dunaji zemřel v úterý dopoledne okolo 9. hodiny Martin (†20) ze slovenské obce Málinec v okrese Poltár. Na téže vozovce mezi městy Wörth na Dunaji a Rosenhof se stala o něco dříve jiná dopravní nehoda. Tvořila se kolona, k níž se Martin přibližoval. Zřejmě si nevšiml stojícího kamionu, do nějž zezadu naboural. Seděl právě v nově koupeném autě.

„Martin byl v Německu koupit auto. Bohužel měl těžkou dopravní nehodu. Nevíme, co se přesně stalo, možná byl unavený a asi usnul za volantem, když narazil do kamionu stojícího před ním. Uvidíme, co přinese vyšetřování nehody v Německu. Je ho velká škoda, byl to dobrý a šikovný hoch,“ vyjádřili se ke smutné události obyvatelé obce, z níž Martin pocházel.

Po nehodě musela být silnice A3 uzavřená. Německá policie sdělila: „Dvacetiletý řidič ze Slovenska si všiml zřejmě pozdě kamionu stojícího před ním. Narazil do něho v plné rychlosti a byl zaklesnutý ve svém vozidle. Utrpěl těžká zranění neslučitelná se životem.“

V prosinci 2013 měl dopravní nehodu Martinův bratr Marek doma v Málinci. Zrovna se vracel na Vánoce ze Švýcarska, když mu pod kola vozu vběhla 13letá Patrícia, vyběhla zpoza odjíždějícího autobusu. Dívka na následky zranění zemřela v nemocnici.

pajato73 ( 10. května 2019 07:30 )

asi tebe sameho, kdyby te to nezajimalo, tak bys nebyl u toho clanku na diskuzi vole

imiznda ( 9. května 2019 23:39 )

koho to zajímá že si někdo koupil auto a zabil se

slovan1954 ( 9. května 2019 19:58 )

offline ( 9. května 2019 19:34 )

Na Slovensku má každá žena průměrně pět dětí, tak ještě hodně.

ja-stana ( 9. května 2019 19:21 )

Obrázek si spíš děláme o vás. A vychází mě, že jste bratranec toho Slováka a jeho zavřeného bratra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání