O Kristýně Třešňákové, jak zní skutečné jméno známé youtuberky, se začalo hojně psát až v souvislosti s její tragickou nehodou, co ji potkala v Turecku. Kdysi půvabná dívka, která si k dokonalé vizáži notně pomáhala nejen kosmetickými přípravky, ale i plastickými úpravami, nyní bojuje za to, aby z její krásy zůstalo zachováno co nejvíce. Oheň jí zasáhl ruce, krk a podle všeho i část tváře. A přestože se před několika málo dny radovala, že léčba úspěšně pokračuje, její přítel Viktor Hajíček nyní prozradil, že lépe se jí rozhodně nedaří!

„Zatím to nejde určit, kdy se vrátí domů. V léčbě jsou komplikace. V neděli jsem za ní byl a přivezl jí nějaké dary,“ prozradil eXtra.cz Hajíček, který své milé dovezl na rozptýlení alespoň nejnovější typ mobilního telefonu jedné profláknuté značky, dále též časopisy, knihy a sladkosti. „Oba bychom si přáli, aby byla zpět v Česku, ale zatím je to takhle,“ povzdechl si mladý podnikatel.

Influencerka, která je už více jak půlrok v nemocnici v Istanbulu, přitom ještě koncem dubna s nadšením hlásila další pokrok v léčbě: „Update mého stavu – mám za sebou první rekonstrukční operaci, kdy jsme dávali pryč jizvu na krku. Vše se hezky hojí a můj návrat je zase o krůček blíž,“ libovala si ve svých instastories. Během pár dní je ale všechno jinak!

Sama Týnuš poslední dobou na sociálních sítích sdílí nejrůznější motivační citáty, pročež ten poslední jí nejspíš hovořil přímo ze srdce! Psalo se v něm (anglicky) zhruba o tom, že nemá smysl chlubit se pokrokem, který není vidět – jelikož stejně nikdo neviděl její „nejtemnější momenty“. Ukázat celému světu obličej, který podle všeho oheň také sežehl, zatím totiž odvahu neměla. „Buďte hrdí na každý krůček, který uděláte tím správným směrem. Pokračujte, protože na to máte!“ stálo bojovně v onom příspěvku, k němuž Týnuš dokreslila srdíčko.

VIDEO: Děsivé video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
31 fotografií