Ženy k sobě obvykle bývají velice kritické, co se jejich vzhledu týče. Jak se zdá, ani nestárnoucí pěnice Heidi Janků není výjimkou. Přestože má ve svém věku postavičku jako lusk, kterou by jí záviděla kdejaká třicátnice, a podle obličeje by jí také nikdo blížící se šedesátku rozhodně netipoval, ona si je až příliš dobře vědoma všech projevů stárnutí na své tváři. A proto nyní začíná uvažovat nad nějakou tou plastikou…

„Nedávno jsem zjistila, že si musím pomalu začít líčit oči jinak, než jsem zvyklá. Takže si myslím, že půjdu na nějakou konzultaci a horní víčka půjdou do nějaké úpravy,“ přiznala pro Super.cz půvabná brunetka, která pod skalpelem plastického chirurga doposud ještě neskončila. Janků to vysvětlila tím, že se nikdy takovýmto zákrokům nebránila, jenom je prostě odkládala - měla strach. „Jsem velký zbabělec, a tak mi hodně dlouho trvá, než se k něčemu dokopu,“ přiznala.

Nebyla by to přitom jediná úprava jejího zevnějšku, která by ji lákala! „Taky jsem si řekla, že bych si mohla nechat trochu zvednout koutky, abych nemusela chodit po ulici a pořád se smát. Estetika k tomu, co dělám, patří,“ míní umělkyně, která na jevišti stále dovádí jako zamlada. A nejenom na jevišti – nedávno se totiž pustila do stavby pergoly na své zahradě, s níž zásadně nesouhlasil její nebožtík manžel, muzikant Ivo Pavlík (†84). A většinu prací zvládá sama!

VIDEO: Heidi Janků se zhroutila ve studiu Blesku: Promluvila o dvou letech pekla!

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků se zhroutila ve studiu Blesku: Promluvila o dvou letech pekla! Blesk TV

Fotogalerie
43 fotografií