Olga Menzelová si z řečí nic nedělala, vždy totiž pracovala a byla nezávislá. „Řada lidí si kdysi myslela, jak jsem vypočítavá, že jsem si vzala slavného a nepochybně bohatého pana režiséra… Tak on slavný je. Ale to druhé? Přála bych si, aby byl mnohem bohatší, protože by nám to teď usnadnilo situaci,“ řekla TopStaru Menzelová, která na pražské Kampě slavnostně zahájila výstavu na téma Voda a civilizace.

Musím pracovat kvůli financím. Teď nás všechny vlastně živím jenom já,“ svěřila se producentka.

„Když jsem si Jirku brala, v životě by mě nenapadlo, že ať se mezi námi stane cokoliv, nepostarám se o něj. Nebo že ho opustím, prostě se na něj vykašlu, když to bude potřebovat. Takže je to vlastně jeho výhoda, že si vzal mě,“ dodala se smíchem Olga. 

Manžela Jiřího Menzela má producentka od října minulého roku v domácí péči. „Situace je pořád vážná. Jiří se neobejde bez intenzivní péče, téměř čtyřiadvacetihodinové. Jak to bude dál, mi nikdo neřekne. Ani lékaři. Ale je doma a je spokojený. Je na tom určitě lépe, domácí péče mu prospívá,“ tvrdí Olga, která se stará také o dvě dcery a musí se nyní pořádně otáčet, aby je všechny uživila.

VIDEO: Olga Menzelová prolomila mlčení: Jiřího stav je stále vážný...

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová prolomila mlčení: Jiřího stav je stále vážný... Petr Macek

Fotogalerie
35 fotografií