Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapec (†4) zemřel v rozpáleném autě, kde ho schválně nechal jeho otec

Autor: shp - 
19. května 2019
22:26

Teprve čtyřletý chlapec z americké Minnesoty zemřel děsivou smrtí. V rozpáleném autě ho záměrně nechal jeho otec Kristopher Taylor (26) s tím, že si myslel, že bude v pořádku. Rileyho stála jeho nerozvážnost život.

Taylor nechal syna ve svém SUV na parkovišti ve městě Saint Paul. Pracovat šel na několik dlouhých hodin na nedaleký festival grilování. Jednou ho přišel zkontrolovat a byl v pořádku.

Když se vrátil otec podruhé, syn byl již ztuhlý

Když se však vrátil později, bylo jeho tělíčko ztuhlé. Podle obžaloby ho zkontroloval v 11:30 dopoledne a pak až ve čtvrt na šest navečer. A to už byl pozdě. I když s ním spěchal do nemocnice, lékaři ho již zachránit nedokázali.

Britský list Daily Mail uvedl, že nezodpovědný otec na policii vypověděl, že chlapce nechal v autě s pootevřeným okénkem a kapesní konzolí na hraní videoher. Strážce zákona šokoval, když přiznal, že to už v minulosti prý několikrát udělal.

Chlapce nezavřel v autě poprvé

Tehdy se ale nic nestalo. Když chlapec umíral, bylo venku asi 21 stupňů Celsia. Uvnitř vozu to mohlo být ale několikrát tolik. Dítě bylo vystaveno účinkům slunce po celou dobu, co bylo zavřené v automobilu.

Pitva potvrdila, že hoch zemřel na přehřátí organismu. Taylor byl zatčen a obviněn ze zabití druhého stupně. Na soud si počká ve vazební věznici. Kde byla v době neštěstí chlapcova matka, není jasné. 

antismejd ( 20. května 2019 10:19 )

Tomu čertu kouká z očí lidskost a inteligence

email1 ( 20. května 2019 07:31 )

A co my jako s tím?

mak ( 20. května 2019 03:19 )

Tak snad ho odsoudi k tenuz: zavřít do auta a dejte mu herni konzoli.

Co jako cekal? ze dite vydrží sedět v autě cely den? Bez piti? bez moznosti jít na wc?
Bezmozek!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání