„Jsme absolutně na větvi z tohoto oznámení: na tento bláznivý, ale nádherný svět brzy přivítáme potomka. Žádáme všechny, aby v tomto slavnostním čase respektovali soukromí naše i našich rodin,“ napsali Johnny Galecki a o 23 let mladší modelka Alaina Mayerová na sociálních sítích, a připojili fotku, kde se k sobě tyhle dvě zamilované hrdličky šťastně tulí.

Se svou (takřka o polovinu života mladší) přítelkyní se přitom herec začal oficiálně objevovat až od loňského udílení cen People’s Choice Awards, které proběhlo v listopadu.

V minulosti navíc neměl představitel Leonarda příliš šťastnou ruku při výběru partnerek. Dva roky randil například se svou hereckou kolegyní Kaley Cuocoovou (33), s jejíž Penny tvořil pár i v seriálu. Svůj vztah ale tajili před ostatními a nakonec se rozhodli, že bude lepší, když zůstanou jenom přátelé. Nevydařil se ani jeho poměr s herečkou Sarou Gilbertovou (44), která si prý po jeho boku uvědomila svou lesbickou orientaci. I ona se mimochodem objevila v Teorii velkého třesku, zahrála si tam geniální „konkurentku“ Sheldona jménem Leslie.

Přestože je Belgičan Galecki hercem známým v podstatě pouze z veleúspěšného seriálu Teorie velkého třesku, během natáčení přibývaly na jeho bankovním kontu naprosto astronomické částky. Za poslední sérii populární show získal podle časopisu Forbes neuvěřitelných 25 milionů dolarů (zhruba 575 milionů korun). A to je už pěkná částka k založení rodiny. Snad je pro něj tedy mladičká Mayerová tou pravou a nepatří jenom mezi zlatokopky, které si na jeho závratné jmění brousí zoubky – a pojistí si ho dítětem...

Fotogalerie
31 fotografií