Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzný nález při rekonstrukci mostu: Na dělníky se vykutálely lebky!

Při rekonstrukci mostu naši dvě mrtvá těla
Při rekonstrukci mostu naši dvě mrtvá těla  (Autor: Facebook)
Autor: ital, rc - 
6. května 2019
22:19

Děsivý objev učinili dělníci při rekonstrukci mostu mezi slovenskými městy Poprad a Svit. V rourách se na ně vykutálely dvě lebky! Pak nalezli další ostatky dvou těl.

K hrůznému objevu došlo na mostě na silnici I/18. „Při rekonstrukci mostu na cestě I/18 směr Poprad – Svit byly v mostové rouře pracovníky najaté firmy nalezeny pozůstatky dvou osob. Policie je na místě,“ informovali slovenští policisté na svých facebookových stánkách. Nejdřív uviděli modrou matraci a pak nastal šok, když na ně vypadla lebka! „Jedna mi spadla dolů,“ řekl jeden z dělníků pro TV Markíza a dodal: „Pak jsem si všiml, že nahoře je ještě jedna lebka, kolem byly lidské kosti.“

Podle vyjádření tiskové agentury TASR mohlo jít o bezdomovce. Útroby mostu zřejmě sloužily jako úkryt pro tuláky. „Tam byly flašky od vína. Kdo ví, co se tam stalo,“ dodal další dělník. Zatím se nepředpokládá, že se jednalo o násilný trestný čin. Případem se zabývá policie, která ovšem doposud žádné bližší informace nezveřejnila. „Počkáme, než policisté případ zadokumentují, pak vytáhneme zbylé ostatky,“ uvedli hasiči.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání