Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Šokující smrt: Slavný Dj Adam Sky (†42) vykrvácel při záchraně nahé kolegyně!

Autor: ital - 
6. května 2019
14:34

Australský DJ Adam Sky (†42) zemřel v sobotu na dovolené v luxusním resortu na Bali. Muž se vrhnul na pomoc nahé kolegyni Zoie Lukiantcevaové, která spadla ze 4 metrů z plošiny, kde jsou bazény, a zlomila si nohu. Sám při záchraně proletěl sklem a vykrvácel. Fanouškům smutnou zprávu potvrdili na oficiální webové stránce zesnulého dýdžeje.

Známý DJ z Melbourne, vlastním jménem Adam Neat (†42) trávil dovolenou na jihu Bali v resortu Kuta. Když jeho nahá kolegyně Zoia Lukiantcevaová v sobotu spadla ze 4 metrů z podlaží, kde se nacházejí bazény, a zlomila si nohu, rozhodl se jí běžet na pomoc. Podle informací ze zpravodaje Nine News sám při tom proletěl sklem a přeťal si velkou tepnu.

Policisté muže našli v kaluži krve a oznámili, že v incidentu hrál roli také alkohol. Smutnou zprávu oznámili umělcovým fanouškům na jeho oficiálním webu.

„S velikou lítostí musíme potvrdit, že Adam Neat zemřel při fatální nehodě, když se snažil pomoci kamarádce, která utrpěla mnohačetné zlomeniny na Bali v sobotu, 4. května,“ stálo ve vyjádření zveřejněném na sociální síti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání