Kontroverzní podnikatel Josef Rychtář je známý tím, že si do pusy zrovna dvakrát nevidí. Tím spíše, když je v ráži. A není nejspíš divu, že se pohledné DJce Andree Pomeje zrovna dvakrát nelíbila věta, kterou pronesl na její adresu: „Za to, co udělala Andrea Jirkovi, je u mě normální ku*va, která ho opustila v jeho nejtěžší chvíli, kdy mu vzala to nejcennější, pro co žil, a to jeho dcerku.“

Nebylo to přitom tak dávno, co urážel i samotného (tehdy ještě živého, ačkoliv už těžce nemocného) Jiřího Pomeje (†54) a tvrdil o něm, že je parazit, který Ivetu Bartošovou dokonce okradl.

Andrea však v té době držela smutek za zemřelého manžela a k soudu se tedy kvůli nechutným vyjádřením nehnala. „Teď držím pietu. Až bude po posledním rozloučení a dám se do pořádku, podám na toho člověka trestní oznámení. Tohle si nikdo k nikomu nesmí dovolovat,“ řekla tehdy vdova pro web Extra.cz. Nakonec sice Rychtářovi soudní obsílka ve schránce nepřistála, ale nyní se jí podle všeho dočká.

Pomeje totiž namíchla Rychtářova slova o Arturu Štaidlovi (22) při příležitosti pětiletého výročí úmrtí Ivety Bartošové. „Neodpustím mu. Nikdy. Nepochopím, že se se svou maminkou nepřišel rozloučit. Šel do školy, vysmátej, vychechtanej, v džínách s řetězem u pasu… Prostě byla to máma, ať byla jakákoliv, ale nepřišel se rozloučit,“ prohlašoval Rychtář sebevědomě do kamery Extra.cz.

Zapomněl ovšem zmínit, že se na Ivetin pohřeb nedostavil nikdo z její rodiny, jelikož nesouhlasili s tím, jak se truchlící vdovec po Ivetině smrti choval. V Říčanech jí sice nechal udělat opulentní hrob, ale popel oblíbené zpěvačky do něj nedal. Má ho doma na poličce.

Přestože se Rychtářova slova netýkala přímo půvabné Andy, rozlítila ji pořádně. „Zase na někoho útočí. Ten kluk přišel o maminku! Nechápe, jak mu musí být! Nemůžu se na toho chlapa koukat. Jsem vážně naštvaná. Jdu to spustit. Zatím nebyla příležitost, ale jdu do toho,“ prohlásila odhodlaně vdova po oblíbeném herci (a zároveň bývalém manželovi Bartošové) s nezaměnitelným chraplákem.

Teď se brunetka podle všeho rozhoduje, zda na Rychtáře podá žalobu za nactiutrhání (může na něm pak vysoudit klidně i několik set tisíc korun), anebo rovnou trestní oznámení.

VIDEO: Pizingerová na pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Nad rakví mu hráli Bartošovou!

Video
Video se připravuje ...

Pizingerová na pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Nad rakví mu hráli Bartošovou! Blesk TV

Fotogalerie
46 fotografií