Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Navzdory pátrání je Emička nadále nezvěstná: Za její nalezení nabízí odměnu 50 tisíc korun!

Autor: rc - 
3. května 2019
17:05

Už více než 10 měsíců hledají majitelé fenku Emičku, která se jim ztratila loni v červnu u Říčan. Jedná se o křížence drsnosrstého jezevčíka. Přestože od jejího zmizení uplynula už taková doba, majitelé stále doufají, že se pejsek vrátí domů a o pomoc prosí veřejnost. Za stopy, které by vedly k jejímu nalezení, nabízí částku 50 tisíc korun!

Přes tři čtvrtě roku majitelé marně hledají fenku Emičku, která se ztratila 26. června loňského roku v Mnichovicích u Říčan. Fenka je křížencem drsnosrstého jezevčíka, je stará šest let a váží 10 kg. Je šedé barvy a má velmi jemnou srst. „Temeno hlavy má při delší srsti světle šedé, má bílou náprsenku… Nožky a ocásek přechází do černé barvy, přední tlapky jsou větší než zadní. Na zadní levé nožce má bílý drápek. Nebyla kastrovaná,“ stojí v příspěvku, který zoufalý majitelé vyvěsili na sociální síť Facebook.

Majitelé stále doufají, že se jejich pejsek vrátí domů a věří, že je Ema v pořádku. Na Facebooku se totiž objevila fotografie, na níž sedí Emička v děské autosedačce. „Vzhledově byla ostříhaná, ale jako majitelé ji poznáváme, dokonce sedí i obojek, který v den ztráty měla na krku. Tento snímek byl zveřejněný na Facebooku v období měsíců červenec/srpen 2018, v příspěvku bylo uvedeno »Fena nalezená«. Osobě, která fotka přišla povědomá, přestalo nešťastnou náhodou fungovat zařízení, na které si ji stáhla. Poslala nám ji v únoru 2019 s tím, že ji zpětně v zařízení našla. Bohužel si už nepamatuje, kde byl na Facebooku příspěvek sdílen. Proto také hledáme autora fotografie, aby nás k Emičce dovedl,“ stojí dál v příspěvku.

Majitelé za nalezení či informace, které by je mohly zavést k Emičce, nabízí odměnu 50 tisíc korun! Kontaktovat je můžete na hledasefenaemicka@seznam.cz či na Facebooku ve skupině Hledá se fena Emička.

Zobrazit celou diskusi