Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pozor, spoilery! Kdo zemře v Avengers: Endgame?

/
  • Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (Marvel Studios)
    2. května 2019 ● 18:50

    Nejočekávanější popkulturní film roku 2019 Avengers: Endgame boduje ve světových i českých kinech už více než týden. Věrní fanoušci tak už moc dobře vědí, kdo ve finále dvaadvacetidílné ságy marvelovek zemře. Pokud to ještě nevíte, ale chcete a nevadí vám spoilery, pokračujte dál. Byli jste ale varováni!

  • 1.

    Iron Man

    Tony Stark alias Iron Man (Robert Downey Jr.) použije při epické finální bitvě proti Thanosovi (Josh Brolin) Kameny nekonečna ve svém upraveném obleku Mark 85. V prach tak změní nejenom jej, ale i celou jeho armádu. Během tohoto vyčerpávajícího činu se hrdinsky obětuje a vzápětí umírá.

    Iron Man
    Autor: Marvel Studios

  • 2.

    Black Widow

    Někdejší agentka KGB Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) vyrazí společně s Clinten Bartonem (Jeremy Renner) alias Hawkeyem/Roninem na Voramir za Red Skullem, aby získali Kámen duše. Pro ten je však zapotřebí velké oběti. Black Widow se svým kamarádem popere o to, kdo se obětuje. Nakonec umírá právě ona.
    Black Widow
    Autor: Marvel Studios

  • 3.

    Nebula (z roku 2014)

    Tohle je trošku komplikovanější. Když se Nebula (Karen Gillan) z roku 2023 vrací s Warmachinem (Don Cheadle) do minulosti, aby získala Kámen síly, je prozrazena a Thanos místo ní vyšle zpátky její já z roku 2014. Při finální bitvě se ale obě Nebuly utkají a ta hodná zabije své zlé starší já.

    Nebula
    Autor: Marvel Studios

  • 4.

    Thanos

    Thanos zemře v Avengers: Endgame hned dvakrát. Osamělého a zraněného ho v roce 2018 zabije Thor, když mu na planetě, kde žije on sám, setne svou sekyrou hlavu Thor. O pět let později je to Iron Man, který lusknutím prstů promění Thanose i jeho armádu v prach. Zaplatí za to ale svým životem.
    Thanos
    Autor: Marvel Studios
  • 5.

    Trailery

    Video
    Video se připravuje ...

    Exkluzivně! Dlouhá ukázka z Avengers: Endgame s českými titulky! Falcon

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy