Oslavenec David Beckham si svůj velký den rozhodně užívá naplno. Hned ráno sdílel na instagramu fotku dárečků a bláznivých narozeninových přáníček od svých dětí – s Victorií(45) má čtyři potomky, syny Brooklyna(20), Romea (16), Cruze (14) a dcerku Harper (7). Pochlubil se i snídaní, kterou mu jeho nejmladší dcerka nachystala, a celému světu ukázal i dárky od své paní. 

Ty jsou ale trochu podivné, dostal od ní totiž z nějakého záhadného důvodu dva obyčejné deodoranty za osm liber (240 korun). Snaží se snad krásná Posh Spice a zároveň uznávaná módní návrhářka naznačit, že (jí) nevoní? „Zeptal jsem se na to,“ připustil Beckham ve svých instastories, manželčino vysvětlení si však nechal pro sebe.

O tom, že v rodině Beckhamových se zbytečně neutrácí, ostatně svědčí i fakt, že syn Brooklyn ke svým nedávným kulatým narozeninám dostal dort sestavený z obyčejných donutů. Jejich jmění je přitom závratné, jenom Victoria by měla mít na kontě více než 765 milionů liber (22 miliard korun). 

Půvabná brunetka svému muži každopádně na sociální síti veřejně pogratulovala. „Všechno nejlepší! Jsi naše všechno a my tě moc milujeme!“ napsala k něžné fotce, na které jsou vidět pouze jejich vzájemně se držící ruce. Tímto romantickým vyznáním tak vyvrátila nejspíš všechny spekulace o krizi v jejich vztahu.

V době, kdy se pohledný sportovec David Beckham poznal se svou manželkou, zpěvačkou úspěšné dívčí kapely Spice Girls, vypadal i on, jako kdyby patřil do nějakého boybandu devadesátých let.

Vedle své nádherné manželky se ale jeho styl notně proměnil a ve svých čerstvých čtyřiačtyřiceti letech vypadá lépe než na počátku své hvězdné kariéry, za kterou se dočkal celé řady ocenění a několika soch v nadživotní velikosti. Na jeho sexy fotky se ostatně můžete podívat do naší galerie!

VIDEO: David Beckham v The Late Late Night Jamese Cordena

Video
Video se připravuje ...

Tetování Davida Beckhama v akci! Youtube.com

Fotogalerie
28 fotografií