Před pompézní svatbou, jaká by se u takového hereckého esa dala očekávat, dal Jude Law se svou (teď už) novomanželkou přednost intimnímu a soukromému obřadu. Podle zahraničních médií na svatbu pozvali pouze rodinu a nejbližší přátele. Law, jenž v těchto týdnech září na plátnech kin ve sci-fi snímku Captain Marvel a který se objevil i ve fantasy sáze Fantastická zvířata a kde je najít v roli (mladého) profesora Brumbála, s pohlednou blondýnkou Phillipou Coanovou předtím čtyři roky randil a zasnoubili se letos v únoru.

Že by se známý bouřlivák konečně usadil? O tomhle pohledném herci s vysokým čelem se totiž za velkou louží vždycky mluvilo jako o nepolepšitelném proutníkovi. Jeho postelí prošly nejrůznější krásky, například herečky Cameron Diazová (46), Sienna Millerová (37) nebo Sadie Frostová (53), které jediné navlékl snubní prstýnek. Pár spolu vydržel ale pouhých šest let a příčinou rozpadu na první pohled idylického manželství byla údajně Judova avantýra s australskou hvězdou Nicole Kidmanovou (51).

Vzhledem k tomu, že se Judovi vždycky líbily ženy a on se zase líbil jim, není nejspíš divu, že má tenhle anglický svůdník pět dětí – s rozličnými maminkami. Nejstarší děti, tedy syny Raffertyho (22), Rudyho (16) a dceru Iris (18), si pořídil se Sadie Frostovou v době, kdy byli svoji, zatímco dcera Sophie (9) byla milou „nehodou“ po jedné divoké noci strávené s modelkou Samanthou Burkeovou (34). A nejmladší dcerku Adu (4) počal během kratičkého randění s mladinkou písničkářkou Catherine Hardingovou (27). Pořídí si sympatický herec s plavovlasou psycholožkou ještě šestého potomka?

VIDEO: Trailer: Sherlock Holmes: Hra stínů

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Sherlock Holmes: Hra stínů /Youtube/

Fotogalerie
44 fotografií