V kalifornském prosluněném městě Los Angeles se dostalo velké pocty herečce Lucy Liuové, která obdržela svou vlastní hvězdu na chodníku slávy. Životnímu milníku přihlíželi nejen členové její rodiny a fanoušci, ale také její herecké kolegyně. 

Slavnostní událost si nenechaly ujít ani další dvě krásky z filmu Charlieho andílci Drew Barrymoreová a Cameron Diazová. Podpořit je pak přišla ještě i bývalá manželka Bruce Willise (64) Demi Mooreová (56), která si v pokračování s názvem Charlieho andílci: „Na plný pecky“ zahrála zápornou roli. 

Padesátiletá Lucy Liuová využila příležitosti k proslovu na téma reprezentace asijské kultury v Hollywoodu. „Někdy lidé hovoří o mém úspěchu, jako bych byla průkopnice asijské kultury, ale Asiaté točili filmy dlouho přede mnou,“ odkázala například na herečku asijského původu Anna May Wongovou (†54), jejíž hvězda je na chodníku slávy hned vedle té její.

„Jen je netočili v Hollywoodu, protože tam nás nikdo nepozval. Jestli moje práce nějakým způsobem pomohla překlenout tuto propast, tak jsem nadšená, že jsem toho mohla být součástí,“ prohlásila Lucy ve svém proslovu. 

Herečka nezapomněla okomentovat ani přítomnost svých hollywoodských kolegyň. „Moji milí andílci, je to naše takové dvacetileté znovushledání. Dvacet let zpátky jsme byly elitní bojový tým a koukejte na nás teď,“ vtipkovala Liuová, že ani jedna z nich téměř nezestárla. 

První film o Charlieho andílcích vyšel už v roce 2000 a o tři roky později se dočkal pokračování. Dvacet let od prvního snímku se teď chystá remake, tentokrát ale s jinými, mladšími herečkami. Hlavních rolí andílků se ujmou herečky Kristen Stewartová (29), Ella Balinská (22) a Naomi Scottová (25). Nový film by měl mít premiéru už v listopadu. 

VIDEO: Sexy scény herečky Cameron Diazové

Video
Video se připravuje ...

Sexy scény Cameron Diazové youtube

Fotogalerie
67 fotografií