V té době pendloval mezi Prahou a Ústím nad Labem. „Hrál jsem jen v divadle a opravdu jsem neměl žádné peníze,“ vzpomíná v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

„Byl to rok 2005, hrál jsem v pražském Divadle v Celetné, kde honoráře váznou dodnes. Jezdil jsem vlakem z Prahy do Ústí a plat, který tehdy činil 9200 korun, jsem celý projezdil. To pak trvalo pět let,“ říká Marek Němec s tím, že v té době naštěstí neměl rodinu.

Finančně se zahojil až díky seriálům. Začalo to poručíkem Divišem Mrštíkem ve Vraždách v kruhu a pokračovalo Modrým kódem, který točil dva roky. Pak to ale na vrcholu popularity zabalil. Měl sice slušný výdělek, avšak neměl čas na rodinu.

„Mít peníze je fajn, je to osvobozující. Na druhou stranu, když jste pořád v práci, tak nemáte čas ty peníze ani pořádně utratit...“ říká tatínek sedmiletého Matěje a tříleté Rozárky. Návratu do Modrého kódu se nebrání, ale ani ho nevyhledává. V současnosti točí v Tatrách film Vánoce budou. Hraje v něm záchranáře a skalpel vyměnil za snowboard.

VIDEO: Marek Němec coby sexy doktor v Modrém kódu

Video
Video se připravuje ...

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód. Adriana Krátká/BPŽ

Velký rozhovor s Markem Němcem už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Blesk TV Magazín
Autor: archiv

A dále čtěte:

✓ Malý Eda z Obecné školy dělá barmana ve Švýcarsku!

✓ Proč se Jarka Kretschmerová učí texty v koupelně?

✓ Táta Ivan a syn Josef: Ze dvou Trojanů bude jeden!

Fotogalerie
33 fotografií