Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak slavily „čarodějnice“ celebrity? Opékaly se buřty, skákalo v pytlích a došlo i na pivo!

/
  • Jak slavily „čarodky“ naše celebrity?
    1. května 2019 ● 18:29

    Jako každý jiný rok, i tentokrát se 30. dubna pálily v České republice čarodějnice. Tohoto rozkošně barbarského zvyku se účastnila celá řada českých celebrit, ať už ty s dětmi, anebo ty bez nich, a jak se zdá, všichni si ho náramně užili. Ostatně můžete se podívat do naší galerie, jak trávily hvězdy českého showbyznysu filipojakubskou noc…

  • 1.

    Aňa Geislerová (43)

    Krásná herečka Anna Geislerová, která zároveň úspěšně fušuje do řemesla i spisovatelům svým deníčkově pojatým románem P.S., si zapálila svou malinkou čarodějnici osobně. Pochlubila se totiž ve svých instastories fotkou, na které se blíží k obrovské vatře s malinkou dřevěnou maketou v ruce.

    Aňa Geislerová
    Autor: Instagram

  • 2.

    Gabriela Partyšová (40)

    Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová na svém profilu předvedla svérázný klobouček, který na sobě měla během natáčení Snídaně s Novou. Snímek, na kterém, zachumlaná v tlusté péřové bundě opéká nad ohněm buřtíky, obohatila hashtagy „sranda musí být“ a „ráno je ještě zima“.

    Gabriela Partyšová
    Autor: Instagram

  • 3.

    Iveta Lutovská Vítová (35)

    Půvabná modelka Iveta Vítová, která se proslavila především pod svým dívčím jménem Lutovská, ukázala celému světu svou rozkošnou dcerku Anetku (5). „Pozor na nás! Jsme krutopřísné!“ napsala plavovlasá kráska k fotce, na které se s dítkem po boku jakožto dvě zlé čarodějnice mračí do objektivu. „Snad nás neupálí,“ dodala.

    Iveta Lutovská Vítová
    Autor: Instagram

  • 4.

    Jan Musil (51)

    Moderátor TV Barrandov Jan Musil sotva oslavil Vánoce. O klasické svátky totiž přišel kvůli svému těžkému zranění, krátce před Štědrým dnem se mu totiž podařilo spadnout ze žebříku tak nešťastně, že si pochroumal páteř. Z nemocnice je už sice dávno doma, přesto si však juchání kolem vatry tento rok odpustil. Sdílel alespoň tři roky starou momentku, na které pózuje se svým partnerem Jakubem Bialým (28).

    Jan Musil
    Autor: Instagram

  • 5.

    Jana Doleželová (37)

    Krásná modelka a nyní lékárnice Jana Doleželová vzala svou malinkou dcerušku Verunku (1) na její první pálení čarodějnic. Během dne spolu byly navíc na malé farmě zvířat a krmily oslíka, a tak není divu, že na videu, které bývalá partnerka bigamisty Karla Janečka (45) sdílela na svém instagramu, holčička přímo září nadšením.

    Jana Doležalová
    Autor: Instagram

  • 6.

    Jitka Boho (27)

    Zpěvačka Jitka Boho, stejně jako Vítová známější pod svým rodným příjmením Válková (tehdy jako modelka), si čarodějnický den užila s manželem, bubeníkem Lukášem (33) a dcerkou Rosalií (3). „S Rosi jsme odpoledne navštívily prasátka, a páreček koz a jejich kůzlátka. To byla radost… No a teď už jdeme opékat špekáček a udělat symbolický oheň,“ svěřila se na instagramu.

    Jitka Boho
    Autor: Instagram

  • 7.

    Jitka Čvančarová (41)

    Krásná herečka Jitka Čvančarová, která ještě nedávno zářila na televizních obrazovkách v seriálu Černé vdovy, byla 30. dubna maximálně tradiční. Nejen, že se večer účastnila pálení čarodějnic, ona se aktivně zapojila i do stavění (a následného hlídání) májky! „Příští rok to dáme v krojích,“ přislíbila.

    Jitka Čvančarová
    Autor: Instagram

  • 8.

    Ornella Koktová (26)

    Mladičká manželka zkrachovalého podnikatele Josefa Kokty (62) Ornella trávila večer společně se svým mužem a synem Quentinem (6). Ten prožil zábavné odpoledne, během něhož absolvoval několik soutěžních úkolů. Skákání v pytli mu ale vůbec nešlo – a právě záznam jeho neúspěšného hopsání sdílela Ornella ve svých instastories (pročež za synkův neúspěch schytala naprosto nečekanou kritiku). Kromě toho ukázala i všem svým 24 tisícům followerů, kterak její syn s napětím (a tatrankou v ruce) přihlíží zapalování veliké vatry. „Přežil bez popálenin,“ okomentoval fotku lakonicky Josef.

    Ornella Koktová
    Autor: Instagram

  • 9.

    Laďka Něrgešová (43)

    Maminka desetiletého Adama a zároveň moderátorka Laďka Něrgešová trávila filipojakubskou noc společně s dalšími maminkami a dětmi. „Nakonec nás na té zahradě bylo přes padesát. Víc dětí než dospělých. Klasika. Ale byla to pecka, já i děti jsme nadšení! Pálení čarodějnic, opékání buřtů a všeho možného. Dětí ne. Mám ráda to načichlé oblečení kouřem a buřty,“ svěřila se speciálně nalíčená Něrgešová na internetu.

    Laďka Něrgešová
    Autor: Instagram

  • 10.

    Lucie Borhyová (41)

    Přestože na to krásná moderátorka televizních novin Lucie Borhyová nevypadá, je už dvojnásobnou maminkou. A se svými dvěma dětmi, synem Lucasem (10) a dcerou Lindou (4), vyrazila opékat buřtíky na jakousi akci pro děti. Podle širokého úsměvu, který známá plavovláska má na svém čarodějnickém selfíčku, to byl náramně vydařený večer.

    Lucie Borhyová
    Autor: Instagram

  • 11.

    Michaela Nosková (36)

    Také zpěvačka Míša Nosková trávila čarodějnice se svou dcerou Eliškou (8). Někdejší finalistka soutěže Česko hledá SuperStar a současná muzikálová hvězda (v těchto dnech exceluje především v roli Evity) se pochlubila na sociální síti fotkou, na které na sobě sice nemá ani minimum make-upu, ale o to šťastněji vedle své holčičky (se strašidelným klaunským líčením) vypadá.

    Míša Nosková
    Autor: Instagram

  • 12.

    Monika Absolonová (42)

    Také oblíbená zpěvačka Monika Absolonová je dvojnásobnou maminkou. Ta filipojakubskou noc oslavila dokonce s předstihem! „Takhle jsme pálili čarodějnice minulý pátek. Takový oheň jsem ještě nezažila,“ svěřila se na instagramu. „Dnes se tady škvařím u fotbalu a pekla jsem buřty v troubě, doporučuju,“ dodala s humorem.

    Monika Absolonová
    Autor: Instagram

  • 13.

    Nikol Švatnerová (26)

    Nádherná Miss 2015 Nikol Švantnerová byla jedna z mála, která prožila onen čarovný večer pouze s partnerem a ne s dětmi: jednoduše proto, že ještě žádné děti nemá. Modelka, která ještě před pár dny předváděla své luxusní tělíčko v Bratislavě, si včera dávala pivko v kelímku se svým partnerem, fotbalistou Patrikem Dresslerem (27).

    Nikol Švatnerová
    Autor: Instagram

  • 14.

    Pera Vraspírová (31) a Roman Vojtek (47)

    Tahle zamilovaná dvojice také nepotřebovala ke svému štěstí nikoho dalšího, a Roman Vojtek, známý nejen z divadelních prken, ale i mnoha televizních reklam, k ohýnku usedl pouze se svou snoubenkou Petrou Vraspírovou. Zatímco on sdílel na sociálních sítích fotku maličké vatry s ještě menší čarodějnicí, co na ní hořela, Petra se pochlubila právě opečeným špekáčkem.

    Petra Vraspírová a Roman Vojtek
    Autor: Instagram

  • 15.

    Sandra Parmová (33)

    Blonďatá moderátorka Sandra Parmová se účastnila jakéhosi „sousedského opékání“ a podle fotek, kterými se ve svých „storýčkách“ pochlubila, to byl velice příjemný večer s hojnou účastí. Sympatická Parmová se dokonce ani nebála dát malinkou Emily (1) do náručí děsivě vypadající čarodějnice, které by se možné leknul kdejaký dospělý…

    Sandra Parmová
    Autor: Instagram

  • 16.

    Herci divadla Broadway

    Přestože sestava Petra Vondráčka (43), Ivy Kubelkové (41), Dany Morávkové (47) a Michala Kavalčíka (43) působí na první pohled trochu nesourodě, ve skutečnosti je spojuje muzikál Trhák. A spojil je i během čarodějnického večera. „Nám už čarodějnický dýchánek začal!“ hlásilo divadlo Broadway.

    Ansámbl muzikálu Trhák
    Autor: Instagram

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

zelena.karkulka: zbyteční lidi na zbytečných fotkách

(03. 05. 2019 00:36)

sukin-sa-vracia: Mezi těmi celebritami postrádám Terezku z Pakistánu. Kdopak tu dnes
políbil pod rozkvetlou třešní nebo jabloní?

(01. 05. 2019 19:55)

prasatkopepicek: Tak jsem to projel s tim, ze uvidim nejakou tu celebriketu, ale jsou tam jen
nejaci pozeri a pozerky...

(01. 05. 2019 19:00)

fotrpjotr: Lehkoživky,ne celebrity.

(01. 05. 2019 18:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy