Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hororový objev ve studni: Sousedé omdlévali, když uvnitř našli ubodanou sousedku i s dětmi

Hororový objev ve studni: Sousedé omdlévali, když uvnitř našli ubodanou sousedku i s dětmi. (Ilustrační foto)
Hororový objev ve studni: Sousedé omdlévali, když uvnitř našli ubodanou sousedku i s dětmi. (Ilustrační foto)  (Autor: HZS MSK)
Autor: dce - 
2. května 2019
06:10

Pětičlennou rodinu z ruského města Ufa našli policisté až po více než čtyřech měsících pátrání. Jejich těla objevili na dně studny – byl mezi nimi i teprve devítiměsíční chlapec, který měl i po smrti v ústech ještě stále dudlík. Vrahem má být manžel nejstarší zavražděné. Ten se ale ještě před policejním výslechem oběsil.

Ohavný zločin vyšetřuje policie v Rusku poblíž hranic s Kazachstánem. V prosinci loňského roku se zde beze slova rozloučení ztratila celá rodina – konkrétně Olesja Barsková (†39), její dcera Viktoria (†22), Olesjini dva synové (†6 a †2) a Viktoriin synek (†9 měsíců). Olesjin manžel Ildar Gainiakhmetov (47) všem tvrdil, že se odstěhovali.

Matka Olesji mu nevěřila a celou rodinu nahlásila jako pohřešovanou na policii. Ta ale Gainiakhmetova ani nestihla vyslechnout – muž se stihl oběsit, když policisté čekali, až jim otevře dveře. „Nemůžu bez nich žít,“ stihl ještě napsat na útržek papíru.

Těla jeho pěti obětí police objevila až nyní – v pytlích je vytáhli ze studny na pozemku u chaty, kam rodina jezdila. Podle policie vrah členy své rodiny ubodal. Svědky policejního zásahu na zbořeništi se stali i sousedé, kteří otřesný zážitek popsali médiím.

Mnoho z nich při vytahování těl omdlelo, někteří se pozvraceli. „Viděla jsem, jak ze studny vytáhli ohromné pytle. Ty se pak protrhly a ven vypadly paže a nohy. Viděla jsem i něčí záda a něco, co vypadalo jako rána od nože. Nedalo se to vydržet, utekla jsem... ještě teď se třesu,“ uvedla sousedka.

Gainiakhmetov si údajně pronajal dodávku, aby mohl těla převézt z jejich bytu. K motivu se policie zatím nevyjádřila. Podle známých byl ale Gainiakhmetov dobrým otcem i člověkem. Olesja se nějakou dobu starala o svého malého vnoučka, a tak jejímu muži po týdnech v přeplněném a hlučném bytě asi ruply nervy.

Kopyto ( 3. května 2019 14:25 )

To je jak z hororu...

snehulak ( 3. května 2019 07:49 )

Voda po těch měsících musela být skutečně lahodná. A k těm, co
reagují jedině na Rusy (rusini), i u nás se to také občas stává,
blbečci. Nemůže za to ani Zeman, ani Babiš, ani Putin. Myslím že dokonce
ani Trump.

levicove-smegma ( 2. května 2019 16:02 )

Co to povídáš, vždyť nám je náš soudruh prezident stále dává
za vzor!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání