Vzhledem k tomu, že se mladá youtuberka léčí ještě půl roku od zranění v nemocnici v Istanbulu, jediné zprávy o svém stavu zveřejňuje prostřednictvím sociálních sítí. Nyní poslala veřejnosti vzkaz, který jistě všechny potěší.

Nejprve sice sdílela v instastories jen informace o špercích, pak ale udělala něco nečekaného. Natočila velmi krátké video, na kterém ukázala celou spodní polovinu svého obličeje. Ten přitom od incidentu, kdy utrpěla vážné popáleniny, zatím nikdy takto otevřeně neodhalila, a nechala tak všechny jen přemítat, jak moc ji plameny sešlehaly půvabnou tvář a jak moc ji lékaři dokázali dát dohromady.

Soudě podle minulých příspěvků jsou na tom hůř její ruce, jelikož podle nového kratičkého snímku je na tom Týnuš velmi dobře a její tvář žádné stopy po nehodě nehyzdí. To, že je stále v nemocnici, prozrazuje pouze obvaz na krku. Právě k němu se také Třešničková (vlastním jménem Kristýna Třešňáková) vyjádřila. 

„Update (anglicky aktualizace) mého stavu – mám za sebou první rekonstrukční operaci, kdy jsme dávali pryč jizvu na krku," vysvětlovala dívka a všechny upokojila, že se zadařilo. „Vše se hezky hojí a můj návrat je zase o krůček blíž," přiznala.

Takové zvěsti jistě potěší nejen její příznivce na sociálních sítích, ale zejména její rodinu a přítele Viktora Hajíčka, který při stejné nehodě ve slavné restauraci rovněž utrpěl popáleniny. Jeho stav nebyl ale tak vážný a dovolil mu, aby se již před časem vrátil do Česka. Snad se nyní, víc než půl roku od zranění, dočká i samotná Týnuš... 

VIDEO: Jak došlo k popálení Týnuš?  Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
46 fotografií