Na právním zástupci Řepky bylo po vyslechnutí rozsudku patrné překvapení a beznaděj.

Popravdě jsem zaskočený rozsudkem. V tuhle chvíli nedokáži říct, zda se dovoláme, ale ta možnost k Nejvyššímu soudu je. K nástupu trestu by mělo dojít v relativně krátké době, ale záleží to na soudu pro Prahu 6, kdy vydá nařízení k nástupu trestu,“ řekl Blesku.

Tomáš se k soudu nedostavil kvůli špatnému psychickému stavu a rozsudek mu jistě náladu nezlepší. „Myslím, že to pro něj bude velký šok a musím mu to telefonicky oznámit. Určitě tohle nečekal a ani já ne, bohužel jsme neuspěli, ale to se stává. Nemyslím si, že by se pan Řepka chtěl vyhnout nástupu do věznice. Do které, o tom rozhodně vězeňská služba,“ řekl Blesku Jankrle a potvrdil, že exfotbalistu čekají v květnu ještě dva soudy za neplacení výživného a nevyloučil, že se trest může zvýšit.

Dnešní odvolací soud vedl soudce JUDr. Petr Beneš a bylo vidět, že nemá v plánu přihlédnout k tomu, že Tomáš Řepka byl velmi slavný a úspěšný sportovec. Naopak, vyjmenoval všechny kluby, kde zářil a připomněl, že vydělal neuvěřitelné jmění. Ale pak dodal: „A takhle to dopadlo.“

VIDEO: Odvolací soud vynesl rozsudek nad Tomášem Řepkou. Jde do vězení  na dva roky.

Video
Video se připravuje ...

Odvolací soud vynesl rozsudek nad Tomášem Řepkou. Jde do vězení na dva roky. David Turek

Fotogalerie
26 fotografií