Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: Oční klinika, ve které vás některých očních vad zbaví během pár minut!

Video se připravuje ...
Oční klinika, ve které vás některých očních vad zbaví během pár minut!
VIDEO: Neovize Group
30. dubna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Oční klinika NeoVize je největší oční mikrochirurgické pracoviště v Jihomoravském kraji - ročně provádí více než 5 tisíc očních operací zahrnující především operace dioptrických vad, šedého zákalu nebo sítnice. Pojďme se společně podívat na video, v němž nás s těmito zákroky blíže seznámí primářka brněnské kliniky Doc. MUDr. Šárka Skorkovská, CSc., která se oční mikrochirurgii věnuje už 25 let, během nichž provedla už přes 10 tisíc očních operací.

Pacienti se v klinice NeoVize mohou těšit z profesionálního přístupu a nejmodernějších technologií, které člověka zbaví nejen brýlí na čtení, ale i šedého zákalu nebo astigmatismu. Předtím je zapotřebí pacienta precizně vyšetřit a vyzpovídat, teprve poté lékař doporučí nejvhodnější postup a individuální řešení na míru. Více informací o vstupním vyšetření před laserovou operací odstraňující krátkozrakost, dalekozrakost či astigmatismus naleznete ZDE. Vyšetření je velmi podrobné, ale zcela bezbolestné.

Některé případy očních vad však nelze uspokojivě vyřešit laserovým zákrokem. Může se jednat o pacienta s vyšší dioptrickou vadou, pacienta nad 45 let, s kombinací různých dioptrických vad. V těchto případech se volí metoda implantace nitroočních čoček nebo refrakční výměna čočky RLE. Na operačním sále v těchto případech pacienti stráví přibližně 15 minut a po krátké pooperační kontrole pak mohou jít domů. Operace druhého oka následuje zpravidla do týdne od operace prvního oka.

Pro více informací navštivte oficiální web: www.neovize.cz