Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Miliardářská dcerka Rezešová 8 měsíců po propuštění z basy: Nový muž!

Autor: shp - 
30. dubna 2019
05:01

Už je to celých osm měsíců od doby, co Eva Varholíková-Rezešová (41) opustila brány maďarské věznice. Tam si odpykala šestiletý trest za smrt čtyř lidí, které zabila při autonehodě, kterou za volantem způsobila opilá. Nyní to vypadá, že se na potížistku ze slavného klanu slovenských boháčů usmálo štěstí. Pochlubila se totiž novým mužem.

Varholíková-Rezešová, která je dcerou zemřelého magnáta a někdejšího majitele fotbalové Sparty Alexandra Rezeše (†53), si odseděla trest za smrt čtyř lidí při autonehodě na maďarské dálnici. Tu způsobila pod vlivem alkoholu v srpnu 2012. Tři lidé uhořeli ve vozu, do kterého nabourala, čtvrtá oběť podlehla závažným zraněním v nemocnici.

Zakoukala se do svalovce Matěje

Po propuštění z basy v srpnu 2018 se začal její život opět vracet do normálu. Těší se z vytoužené svobody, pomalu se rozbíhají její pracovní aktivity v gastronomii, a jak to vypadá, i její milostný život začíná nabírat na obrátkách. Na instagramu se totiž objevila fotografie, kde se ve výtahu tulí k novému muži jménem Matěj.

U fotografie nechybí po hashtazích hesla jako úspěchy páru, city nebo vybrat si milovat. Pár se vyfotil také ve voze, kde se drží za ruce. „Tvůj dotek vyléčí každou moji bolest,“ napsal ke snímku Matěj. Vypadá to, že Eva si užila se svým novým milým společný víkend mimo slovenskou metropoli. Možná se na ni už konečně v lásce usmálo štěstí.

Rezešová má za sebou řadu neúspěšných vztahů

Není totiž tajemstvím, že Eva má za sebou několik nevydařených vztahů, ze kterých má dvě dcery. S manželem, hokejistou Jánem Varholíkem, jehož jméno dosud používá, má Eva dceru Alexandru, která žije s otcem. Ze vztahu s Erikem Fischerem má dceru Ellu, jejíž opatrovnictví přiřkl soud její babičce, matce Evy, uvedl slovenský deník Nový Čas.

Andrej Dano ( 24. dubna 2020 17:42 )

Trest si odseděla,kdyby je zavraždila je to něco jiného, ale při autonehodě to byla prostě náhoda, ikdyz měla něco vypito, myslím že výčitek za těch 6 let měla dost. Nechci jí nijak hájit, ale autonehody se dějí, vraždy jsou úplně něco jiného. Dejte jí pokoj, určitě si toho zažila dost.

naidka ( 30. dubna 2019 11:04 )

Jen tak dál, bavíš.

moudivlacek ( 30. dubna 2019 11:00 )

zabít čtyři lidi ožralá za volantem, to musí mít nový chlapec silný
žaludek.

naidka ( 30. dubna 2019 10:49 )

Tvoje sebekritika je zdrcující.

naidka ( 30. dubna 2019 10:46 )

Svalovec, hmmm...že by taky klempíř?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání