Celá situace se zdá být velmi podivnou. Na aktuálním snímku totiž Dominika Gottová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo by se měl za svůj zevnějšek stydět! Na fotce, kterou se pochlubila Blesku, vypadá daleko lépe než např. na momentkách z léta 2017 z Chorvatska, kde byla na dovolené se svým manželem, finským hudebníkem Timem Tolkkim (53).

„Miluji svoji práci a opravdu tady nezahálím. Je mi dobře!“ napsala pro Blesk ke snímku, který byl pořízený v jejím kosmetickém salonu ve Finsku. Jak se ovšem zdá, její vizáž je báječná a ona by tedy mohla bez problémů promluvit v dokumentu o svém otci, který právě natáčí Olga Špátová (35). Jenže v tom je kámen úrazu.

Mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík, který se letos dožívá nádherného životního jubilea, totiž tvrdí, že „Dominika vystoupit dvakrát odmítla s tím, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce veřejně prezentovat.“

Slova Karla Gotta ale jeho nejstarší dceru rozlítila a velice zklamala. „Odmítla jsem svou účast v dokumentu z určitého závažného důvodu, který jsem tátovi vysvětlila. A on to pochopil,“ prohlásila. V čem je tedy jádro sporu?

Pokud nejde o vzhled, což aktuální Dominičina fotka jasně vyvrací, co je tím skutečným zádrhelem? Podle informací Blesku je problém hlubší. Jde o rodinné rozepře, které sice Karel i Dominika nikdy veřejně nepotvrdí, ale prostě je mezi sebou mají. A jak to tak bývá, jde i o peníze!

Peníze a psychika

V době, kdy interpret hitů Být stále mlád nebo Trezor bojoval s rakovinou mízních uzlin, přepsal veškerý svůj majetek na manželku Ivanu(43). A to Dominiku velmi ranilo. „Nabízel jí v té souvislosti velkou hotovost jako ‚bolestné‘, ale takhle se prostě ty věci neřeší. Totálně ji to odrovnalo,“ potvrdil Blesku velmi blízký přítel Gottové. „Ona tátu moc miluje a tohle nevydýchala. Nešla nikdy po penězích, ale strašně se jí to dotklo. A je to v ní pořád,“ dodal.

I přes tyto rozbroje plánuje Dominika v červenci přijet do Prahy a tátovi osobně k osmdesátinám popřát. Bohužel však v současné době plavovlasá dcera slavného zpěváka neprožívá zrovna šťastné období – táta po rakovině věčně stůně, těžce nemocná je i její maminka Antonie Zacpalová (84), a manžel Timo bojuje s maniodepresemi. To je na jednoho člověka už zkrátka moc…

VIDEO: Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
33 fotografií