Eva Decastelo je sice nyní známou herečkou, moderátorkou a maminkou dvou dětí, dcerky Zuzany a syna Michaela, má za sebou však pořádně lechtivou minulost. Už kdysi pro Blesk přiznala, že se bojí, aby její pornominulostí netrpěly její ratolesti, a obává se dne, kdy objeví její peprnější fotečky. „Je to věc, za kterou se stydím, ale už ji ze života nevymažu,“ přiznala Blesku.

Mnohé fotky, které nafotila, jsou ale cudně rajcovní – a není divu, že se jimi ráda pochlubí i veřejně, na sociálních sítích.

Naposledy zveřejnila formou videa jenom střípky několika fotek z takzvaného photoshootu pro nejznámější pánský časopis s logem králíčka. Na snímcích, jak jeden z jejích fanoušků trefně poznamenal, připomínala s krátkým mikádem Courteney Cox (54) neboli Monicu z populárního seriálu Přátelé, a na další momentce zase předvedla pružné tělíčko a téměř žádné vnady. Ty jsou přitom nyní pro sexy Decastelo téměř dominantou!

Eviným fanouškům, kterých má alespoň na instagramu dobrých 61 tisíc, to nešlo do hlavy. „To nejsou vaše ne? Nějaký malý…“ podivoval se jeden z nich. „Mladá a extra hubená,“ zareagovala Decastelo na jeho poznámku stručně, pročež další si přisadil, že podle jeho názoru byla tehdy „moc štíhlá i nahoře“.

Všichni se ovšem shodli, že krásná byla tehdy a krásná je i nyní. A i když o sobě říká, že je se svými čtyřmi křížky na krku už stará, tak vypadá lépe než kdejaká dvacítka a sex-appealu má na rozdávání.

V rozhovoru pro týdeník Sedmička přitom přiznala, že v soukromí to už taková sláva není – a proto si z ní dokonce její manžel utahuje. „Když jdu pracovně mezi lidi, tak se líčím, jinak chodím nonstop stažené vlasy do culíku, tepláky a úplně nenalíčená,“ svěřila se. „Manžel se tomu občas směje, že v novinách píšou, jak Eva Decastelo vypadá božsky. Kdyby mě prý viděli v civilu...“ dodala s humorem. Určitě ale jen tak přehání!

VIDEO: Focení v plavkách se zvrhlo! Smyslná Eva Decastelo předvedla sexy křivky!

Video
Video se připravuje ...

Focení v plavkách se zvrhlo! Smyslná Eva Decastelo předvedla sexy křivky! Facebook

Fotogalerie
36 fotografií