Půvabná modelka Monika Leová se pyšní sympatickou upřímností, širokým úsměvem – a pohledným životním partnerem Martinem Košínem, s nímž vstoupila loni v červnu do svazku manželského. Nikterak se netají svou láskou, Moničiny sociální sítě jsou plné rozverně romantických selfíček s jejím vyvoleným, a tak není divu, že jejich příznivci už jenom čekají na moment, kdy tyhle dvě zamilované hrdličky slavnostně oznámí, že očekávají své první miminko.

Fotka, kterou na instagram nahrála blonďatá sexbomba z TV Prima Sandra Parmová, tomu notně nahrála. Vedle usmívající se moderátorky zpravodajských relací (s novým poprsím) a jejího partnera Pavla Pospíšila, s nímž má dcerku Emily (1), totiž stojí rozesmátá Monika s Košínem… a červeným psaníčkem si zakrývá bříško. Skoro to vypadá, jako kdyby něco tajila!

To si ale modelka vzápětí uvědomila, jelikož bryskně uvedla celou situaci na pravou míru: „Jen kdyby někdo dumal: Nehladím si bříško, žádný malý Le Košín tam není!“ zdůraznila. Své fanoušky ovšem tímto prohlášením vysloveně zklamala, a našli se i tací, co bez obalu přiznali, že právě nad tím teď zrovna „dumali“ a jistě se už chystali ke gratulacím k jejímu požehnanému stavu.

Exotická kráska, která je částečně Češka a částečně Vietnamka, se ale na nedávné předpremiéře nového komiksového filmu Avengers: Endgame pro Blesk svěřila, že na děti nikterak nespěchá. „Dokud děti nejsou, užíváme každého volného večera a dne,“ usmívala se. „Ještě chvilku počkejte.“ 

Ostatně nedávno mluvila i o tom, že s manželem nejprve musejí najít své vysněné bydlo. Ceny v Praze jsou však – i pro jistě velice dobře vydělávající Leovou i podnikatele s obleky Košína – vysoké, a než si na něj našetří, jsou nuceni sdílet byt se spolubydlící.

VIDEO: Monika Leová si i po svatbě užívá, co to jde. A co děti?

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová si i po svatbě užívá, co to jde. A co děti? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
18 fotografií