Se svým obsazením do nejnovější bondovky se všeříkajícím titulem Bond 25 se půvabná Ana de Armasová sama pochlubila na svém instagramu: „Tohle je tak vzrušující, konečně se mohu podělit o novinky! Jsem tak šťastná, že smím pracovat s těmito úžasnými a talentovanými umělci. Nemůžu se dočkat, až začneme!“ jásala u fotky, na které pózuje se svými hereckými kolegy.

Natáčení by mělo být tedy co nevidět zahájeno, a přesto, že se kamery ještě nerozjely, americká premiéra pětadvacáté bondovky v řadě je už nyní naplánována na 8. duben příštího roku.

Jméno téhle krásky sice není až tak známé, její tvář však ano. Naposledy totiž zazářila ve sci-fi snímku Blade Runner 2049, kde ztvárnila androida Joi, objekt milostného zájmu hlavního hrdiny v podání Ryana Goslinga (38). Své vnady ale již předtím ukázala například Keanu Reevesovi (54) v thrilleru Nebezpečné pokušení, kde ho jako náruživá Bel svedla a následně brutálně týrala.

Kromě toho se svlékla i ve španělském hororu El callejón (Blind Alley) a v komedii Mentiras y gordas (Sex, Party and Lies), kde se předvedla v hodně žhavých scénách – jak ostatně naznačuje anglický název tohoto filmu. V mnoha rolích však zůstala i oblečená, například ve španělském teenagerském seriálu Internát, v kriminálním dramatu Krvavé zjevení či v akční komedii Týpci a zbraně.

Není divu, že Ana svým souměrným obličejem, hlubokýma hnědýma očima a pevným poprsím jakožto svůdná Paloma poplete hlavu i agentovi Jejího Veličenstva, jehož by si letos měl naposledy střihnout britský herec Daniel Craig. Kromě Any si roli Bond Girl zopakuje také francouzská herečka Lea Seydouxová (33), která se po boku špiona, jenž si své martini vychutnává jenom a pouze protřepané, ale nemíchané, objevila už ve filmu Spectre. A úhlavního nepřítele slavného promiskuitního agenta svěřil režisér Cary Joji Fukunaga (41) sympatickému herci Rami Malekovi (37), který letos získal Oscara za svůj fenomenální výkon v životopisném filmu Bohemian Rhapsody.

VIDEO: Trailer k filmu Blade Runner 2049

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Blade Runner 2049 Falcon, INT

Fotogalerie
47 fotografií