Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ďábelský plán: Ženám v nouzi sliboval půjčku, vynutil si sex a neviděly ani korunu

Muž chtěl po ženách sex, jinak jim prý nepůjčí peníze. (Ilustrační foto)
Muž chtěl po ženách sex, jinak jim prý nepůjčí peníze. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rv - 
26. dubna 2019
14:46

Ďábelský plán, jak si užít intimních radovánek, vymyslel muž (33) ze Sokolovska. Nabízel na sociální síti ženám v nouzi finanční půjčky. Když za ním přijely, zavezl je do lesa a požadoval sex. Jinak prý žádné peníze neuvidí. I když se mu podvolily, neviděly od něj ani korunu. Muž teď sedí ve vazbě a hrozí mu až 10 let vězení.

Komunikace mezi mužem a jeho oběťmi začínala vždy na sociální síti. První žena se mu svěřila, že má finanční potíže. „Měl ženě nabídnout půjčku 60 tisíc korun pod podmínkou, že za ním musí osobně dojet,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Podlahová.

Po příjezdu ženu vyzvedl a odvezl autem do lesa. „Tam ji začal sexuálně obtěžovat a chtěl po ní pohlavní styk. Jinak prý žádné peníze nedostane. Poškozená ze strachu souhlasila,“ řekla Podlahová. Když ukojil svůj chtíč, odvezl svoji oběť zpět a žádné peníze jí nepůjčil.

Vybral si další

Když viděl, že má jeho taktika úspěch, pokračoval. Vybral si další objekt zájmu a slíbil půjčku půl milionu. Když za ním nicnetušící nešťastnice přijela, vzal ji na kontrolu posedů. Z té se vyklubala „kontrola“ toho, co má žena v kalhotkách.

„Sdělil jí, že pokud s ním nebude mít pohlavní styk, odveze ji zpět a žádné peníze jí nepůjčí. Poškozená souhlasila,“ popsala Podlahová. Chlípník pak ženě zaplatil cestu vlakem zpět a ujišťoval ji, že peníze co nejdříve pošle. Musí za ním ale pravidelně jezdit. Žena už nepřijela a žádné peníze neviděla.

Poslední odmítla

Poslední oběť ale přijet odmítla. „Muž měl ženě začít vyhrožovat, že už nikdy neuvidí své děti, že přijde o přítele a o své nenarozené dítě,“ vypočetla Podlahová.

Jedna z obětí vše oznámila policistům. Rozjelo se vyšetřování a muže obvinili ze znásilnění a poškození cizích práv. Hrozí mu až desetiletý pobyt za mřížemi. Na soud si počká ve vazbě.

VIDEO: Studio Blesk o sexuálním zneužívání.

Ruda_uderka ( 27. dubna 2019 17:06 )

Když souhlasily, tak to nemůže být znásilnění. A protože šlo o peníze, tak je to klasický prodej sexu. Protestovat může jen Šilerová, protože neplatily daně. No vlastně žádné prachy nedal, tak nebylo za co platit. Leta tak pár kapek spermatu, aby nebyla škodná a přišla si na svůj podíl, který si tak pracně vynucuje tím svým EET.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání