Stále doufala, že se jí ozve a dostane šanci si s manželem vše vyjasnit a usmířit se! Místo toho Jakub, který byl od soboty u kamarádů v Peci pod Sněžkou, počkal, až bude Agáta mimo jejich domov, a přijel si pro svoje věci.

15minutová akce

„Byla to velmi rychlá akce! Prachař přijel s jedním kufrem, vešel domu a po patnácti minutách ho opustil se dvěma kufry a batohem,“ popsal Blesku očitý svědek Jakubovo rychlé stěhování. Doma nebyly ani děti. Sedmiletého Kryšpína, jehož otcem je hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (37), odvezla chůva krátce před Prachařovým příjezdem na fotbal. A hercovu dceru Miu (1,5) si vzala na hlídání Agátina matka Veronika Žilková (57).

Přesné načasování

„Agáta musela pracovně na akci časopisu, kde pracuje. Jakub přesně věděl, kdy doma bude čistý vzduch a nebude se s ní muset potkat,“ svěřil Blesku zdroj z okolí utrápené Prachařové. Podle informací Blesku měl herec včera večer moderovat v jednom pražském kasinu. Do uzávěrky dnešního vydání nebylo známo, zda na něj dorazil.

Nemluví s ním ani vlastní máma

Jakub Prachař se obrnil hradbou mlčení. Nekomunikuje ani s vlastní rodinou! „Nezlobte se, ale s bratrem jsem nemluvila ani já, ani máma. Vůbec nevíme, co se u nich doma děje,“ řekla Blesku jeho sestra Mariana Prachařová (25). „Kuba je dospělý chlap a zvládne si to vyřešit sám,“ dodala přesvědčeně dcera herečky Dany Batulkové (61).

LESK: Prachař dorazil domů, sbalil si a ujel! A Menzel několikrát bojoval o život.

Video
Video se připravuje ...

Prachař dorazil domů, sbalil si a ujel! A Menzel několikrát bojoval o život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií