„Přivedl jsem si Kapitána Ameriku v menším vydání. Kvůli Alexovi jsem měl povinnost jít na všechny Avengers filmy,“ prozradil Blesku moderátor Michal Kavalčík (43). Zatímco třináctiletý Alex byl v kině Imax na vrcholu blaha, jeho devítiměsíční bráška Dave Martin byl s maminkou doma. „Ten nejmenší by měl z těch záblesků světel asi záchvat, takže by to nepřežil...,“ vtipkoval táta Michal.

Popcorn sváru

Herečka a čtyřnásobná maminka Aňa Geislerová dorazila s nejstarším synem. Čtrnáctiletý Bruno, který je velkým milovníkem superhrdinů, už přerostl svou mámu o hlavu. „Nesnáším, když lidi v kině šustí popcornem,“ řekla máma Aňa a významně se podívala na svého synka, který si do sálu nesl velké balení kukuřičných pukanců. A bylo mu to zjevně jedno.

Jako vejce vejci

Komiksová podívaná přitáhla do kina také Leonu Machálkovou a jejího jediného syna Artura (16). Ten zesnulého tátu Bořka Šípka (†66) nezapře – čím je starší, tím víc se mu podobá... „Vůbec netuším, na co jdu. Ale co bych pro kluka neudělala! On je opravdový fanoušek a já byla nakonec zvědavá, o co jde,“ svěřila Blesku zpěvačka. Nejvtipnější na tom je, že začala sledovat Avengers posledním dílem, ve kterém je všechno prozrazeno!

Avengers: Endgame – Co o filmu prozradily jeho hvězdy?

Video
Video se připravuje ...

Avengers: Endgame – Co o filmu prozradily jeho hvězdy? Falcon

Fotogalerie
58 fotografií