Herec Johnny Depp, který se proslavil především jako potrhlý kapitán Jack Sparrow v sérii dobrodružných filmů Piráti z Karibiku, podle britského serveru The Daily Mail s půvabnou dvacítkou s východními kořeny chodí už více než rok. Kromě nedávných fotek ze srbského Bělehradu, na nichž se dvojice líbala jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci, je média bok po boku přistihla už loni v Moskvě, kde zrovna Depp se svou kapelou Hollywood Vampires koncertoval. Nejde tedy jenom o nějaké krátkodobé poblouznění, tyhle dvě tokající hrdličky prý spolu již sdílejí i Johnnyho dům v Los Angeles!

Známého sukničkáře mladičká go-go tanečnice okouzlila na jedné party v L. A. a podle zdroje, což je jako obvykle blízký přítel slavného herce, Polina v první chvíli ani nevěděla, kdo Johnny je, dokud jí to sám umělec nevysvětlil. V současné době prý krásná brunetka s perfektními křivkami velice často mluví o svatbě a chystá se Deppa seznámit se svými rodiči, Gennadym a Irinou, kteří žijí v Petrohradě. Přesto by však nádherná Ruska neměla být zlatokopkou. „Stojí pevně nohama na zemi a to bude pravděpodobně důvod, proč ji Johny tolik miluje. Není jako nikdo z L. A., nejde jenom po penězích,“ prohlašuje zdroj.

Nejspíš až čas ukáže, zda pro sympatického herce bude platit ono pověstné „do třetice všeho nejlepšího“. Depp totiž nikdy neměl šťastnou ruku při výběru partnerek a jeho postelí prošla celá řada známých krásek, například herečky Winona Ryderová (47) a Jennifer Greyová (59) nebo modelka Kate Mossová (45). Do chomoutu strčil hlavu zatím dvakrát, poprvé řekl své ano v osmdesátých letech umělecké maskérce Lori Anne Allisonové (61), podruhé herečce Amber Heardové. S francouzskou zpěvačkou Vanessou Paradisovou (46) nikdy ženatý nebyl, byť s ní má dvě děti, dceru Lily-Rose (19) a syna Jacka (17). Najde po boku rajcovní Poliny štěstí?

VIDEO: Johnny Depp v roce 2016 na premiéře filmu Alenka v říši divů 2

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016) Youtube.com

Fotogalerie
46 fotografií