V divadle, ve filmu či v seriálech Dana Morávková kolem sebe vidí víc rozvodů než svateb. Už jenom proto si toho svého manželství velmi váží.

„My jsme s Petrem třiadvacet let a je to stále skvělý vztah, a kdybych mohla poradit, tak v žádném případě by se partneři neměli snažit jeden druhého předělávat podle svých představ,“ svěřila se herečka na soutěži Souboj nevěst. Prozradila tak i svůj recept na štěstí.

„Vztah je o srdci, lásce, ale i toleranci, porozumění. A já těm dnešním finalistkám věřím, že si vybraly dobře,“ dodala. Před sebou totiž měla finálovou devítku nevěst, které soutěžily o tu nejkrásnější.

To její kolegyně Míša Nosková měla na svatbu trochu skeptičtější názor. „Moc jim přeji, aby jim to v manželství klapalo víc než doposud mně. Užila jsem si dvě svatby, jednu v Náchodě, druhou na Srí Lance, a když si odmyslím další pokračování, tak alespoň ty obřady byly parádní,“ přiznala bez ostychu zpěvačka, která byla naposledy provdaná za muzikálového kolegu Ondřeje Bábora, ovšem po jejich rozchodu vyšlo najevo, že svatbu v Česku nikdy oficiálně nestvrdili.  

VIDEO: Dana Morávková: Přivázali mě k topení, týrali, ale strach o dítě nic nepředčí.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková: Přivázali mě k topení, týrali, ale strach o dítě nic nepředčí. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
35 fotografií