Míša Maurerová vyrazila v úterý na křest knížky Čarodejnice Bordelína od spisovatelky Sandry Dražilové. Doprovázela ji i její desetiletá dvojčata Magdaléna a Josef, doma ale nenechala ani nejmladší ratolest, čtyřměsíční Emmu. 

Skloubit výchovu tří dětí s účastí na společenských akcích se Míše obvykle daří dobře. Maurerová navíc předvedla, že není žádná fajnovka, a z akce, která se konala v pražském Paláci knih Luxor, odjela domů městskou hromadnou dopravou.

Podle serveru Profimedia ovšem nejdříve Maurerová tlačila kočár se čtyřměsíční dcerkou do kopce přes půl Vinohrad. Na náměstí Míru se pak se svými dětmi snažila nastoupit do tramvaje, ale se dvěma dětmi a třetím v kočárku se tam prostě nevešla.

Ostatní cestující v tu chvíli nezajímalo, že se jedná o známou herečku, která zazářila třeba v Ulici nebo v První republice. Herečka se ale zhluboka nadechla a klidně počkala na další tramvaj, kde už měla větší štěstí.

VIDEO: Podruhé těhotná Míša Maurerová měla v 7. měsíci 10 kilo nahoře!

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií