Maroš Kramár s Natašou Nikitinovou vlastní několik nemovitostí za pořádný balík peněz. Podle katastru si herec pořídil byt v ulici Gorkého. Další staromládenecký byt má v ulici Fraňa Kráľa, kde provozuje i divadelní představení.

S manželkou vlastní byt také v ulici Radlinského. Zřejmě jim ovšem byty nestačily a poohlédli se po domech. Nejdříve si vyhlídli vilku v Devínské Nové Vsi. Poté se jim zalíbil byt v komplexu Zuckermandel pod Bratislavským hradem. Tam má herec i garáž.

V manželství spolu bydleli v domě Pri Habánskom Mlýne. Ten je ovšem napsaný na právničku Nikitinovou a aktuálně je u něj v katastru takzvaná plomba, aby se s ním nemohlo nakládat. Naposledy pak manželé Kramárovi investovali do vily na břehu jezera u obce Rovinka. Právě tam byl nedávno Maroš přistižen fotografem, jak jede autem s neznámou brunetkou.

Celková hodnota nemovitostí bývalých manželů se odhaduje na 2,5 milionu eur, tedy více než 64 milionů korun. Zdá se ale, že se manželé na majetku dohodli už před rozvodem. Ten totiž trval pouhých 20 minut.

„S manželkou jsme se po dlouhých hovorech dohodli a dostal jsem k šedesátce svobodu,“ přiznal Novému Času herec. Ten by měl mít navíc byt i v Praze, kam neustále cestuje za prací. „Stále něco stavím, mám několik bytů, které pronajímám nebo prodávám a hraji si s nimi. Cena nemovitostí roste a jsou z toho nějaké malé peníze,“ svěřil se Kramár magazínu Receptář.

VIDEO: Maroš Kramár ve Varech: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
37 fotografií