Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trapas v Rusku: Kimův vlak nezvládl zastavit u červeného koberce, musel couvat

Video se připravuje ...
Autor: ČTK - 
24. dubna 2019
13:25

Okázalé zahájení návštěvy severokorejského vůdce Kim Čong-una v Rusku ve středu na vladivostockém nádraží poznamenal drobný trapas, když strojvůdce Kimova vlaku minul připravený červený koberec. A musel se soupravou několik metrů couvat. Kim protokolární zádrhel podle očitých svědků zvládl s úsměvem, hostitelé pro něj připravili boršč, kaviár a pelmeně.

Vítací sbor musel několik minut trpělivě čekat, než se obrněnému kolosu podařilo zařadit zpátečku, aby můstky spojující vlak s hranou nástupiště byly přistaveny na správném místě a host mohl vykročit po připraveném červeném koberci. Příjezd severokorejského vůdce vysílala přímým přenosem zpravodajská ruská televize a diváci mohli tak sledovat, jak dlouho trvá náprava celé lapálie.

Ruští úředníci agentuře Interfax potvrdili, že summit se ve čtvrtek uskuteční v areálu Dálněvýchodní federální univerzity na ostrově Russkij. Severokorejská strana žádné speciální požadavky neměla, Kim má kromě jednání s prezidentem Vladimirem Putinem na programu i „návštěvu pracovních kolektivů a kulturních domů a setkání s prostými lidmi“, jak řekl novinářům guvernér Přímořského kraje Oleg Kožemjako.

 

PPP150W ( 25. dubna 2019 06:51 )

Trapas je to, že Rusko chystá k obrněnému vlaku červený koberec masovému vrahovi, který je podělaný strachy, když má usednout do letadla. Ale co by neudělali pro rozmístění svých jaderných zbraní na území KLDR, že?

prasatkopepicek ( 24. dubna 2019 21:38 )

Co je fizle, dotkli se tveho soudruha?

kraken110 ( 24. dubna 2019 14:13 )

Trapas je,že může něco takového jako blesk existovat!!!!

Zobrazit celou diskusi