O tom, že jejich rozchod neproběhne v klidu, nikdo nepochyboval. Agáta Prachařová v sobotu na sociální síť umístila jejich svatební fotku s popiskem: „Rozejít se na výročí umí málokdo“ a označila Jakuba. Příspěvek tam dlouho nevydržel, modelka ho po hodině stáhla a tvrdila, že to byl vtip. Nebyl. Jejich manželství už několik týdnů prochází těžkou krizí a Prachař od manželky a dvou dětí utekl.

První dny byl s kamarády v Londýně na fotbale, pak se přesunul na hory do Krkonoš. Společnost mu opět dělají kamarádi. „Je mu docela jedno, co se doma děje. Nezajímají ho ani Kryšpín, ani jeho dcera Mia,“ tvrdí zdroj z jejich blízkého okolí.

Ale ve středu po půlnoci se Jakub ozval. Na sociální síť umístil video, kde ‚vaří‘ půlnoční svíčkovou. „Chmury, trable, starosti nechal jsem ve městě. Bouda Helena. Přihlíželi Vondrka, Vondrková, Tom, Jerry a Tereza Žehová. A kamarádi táborových ohňů a taky bych chtěl pozdravit Vlčáky u Vlka. Be Gentleman. 2plus3 je 5,“ okomentoval Prachař video, kde pantomimicky předvádí, jak vyváří pokrm, a jeho publikum se u toho skvěle baví.

Celé tohle představení je jasný útok na Agátu a její pořad Máma nad věcí, který natáčí pro Prima Love. „Kuba se jí celou dobu vysmíval, že dělá Receptář, ale hodně špatně a nejvíc se navážel do jejího vařícího bloku, protože Agáta není moc dobrá kuchařka. A další věc, co ho neskutečně naštvalo, bylo to, že se to natáčí v jejich domě, který si navrhl dle svých představ – a nikdy nechtěl, aby se jeho soukromí dostalo na veřejnost,“ svěřil pro Blesk.cz blízký přítel herce.

Na druhou stranu nutno podotknout, že Kuba by z fleku mohl mít Receptář nebo pořad o vaření. Jeho herecký výkon byl bravurní. Ještě aby ne, když dva roky natáčel seriál Ohnivý kuře, kde hrál kuchaře a bývalého trestance Michala alias Mikea a před natáčením prošel kurzem u profesionálního kuchaře. Má tak v malíku rychlé krájení i samotné vaření.

To samé už se o Agátě moc říct nedá – už jen způsob, jakým krájí zeleninu nebo připravuje jednoduchá jídla, mnohé prozrazuje... Kdyby se možná v kuchyni prohodili, tak by se přestali vzájemně urážet a třeba by to jejich manželství pomohlo.

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Co řekla u Kubovi?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií