Za dvoupatrovou vilu, do které se spolu s manželem Ivo Pavlíkem nastěhovala před 18 lety, zaplatili deset milionů. Interiér sice z velké části zařizovala podle svých představ, v něčem se ale musela přece jen podřídit manželově vůli.

„Nemám na zahradě žádný domeček, kam bych schovávala sekačku, zahradní nábytek či nářadí. Ivoš byl zásadně proti nějakým těmto skrýším, nesnášel to,“ prozradila Heidi, která se dvacet měsíců po jeho smrti rozhodla s tím něco udělat.

Těsně před velikonočními svátky tak před vilou parkovala skupina řemeslníků a pustila se do stavby pergoly. Pustila se do věcí, které měla zakázané. „Jsem schopná, ale každý by měl dělat to, co umí. Já budu zpívat a oni ať udělají tu pergolu. Sice do toho klukům pořád kecám a něco si vymýšlím, ale oni mě už znají, takže se bez problémů shodneme,“ žertovala zpěvačka. Místo, aby jim ale jenom vařila kafe, sama se oblékla do pracovního a přiložila ruku k dílu.

„Jsem docela zručná, ráda natírám a maluju, to mě baví. Mám ráda, když je práce za mnou vidět. Na některé práce mi už ale síly nestačí. Ono stačí, že si po řemeslnících uklidím, to mě vyčerpá na týdny dopředu,“ vysvětlila s tím, že před pár dny jí v přízemí domu zase jiná parta dělala sprchový kout.

„Je to hlavně kvůli mým bolavým zádům. Nemusím Edu, když se venku ušpiní, tahat do koupelny do patra. Byla to velká přestavba, ještě jsem to neplatila, tak se trochu bojím té sumy... Ale určitě se to vyplatilo! Tohle by schválil i manžel, který byl na nějaké změny v baráku velice opatrný,“ dodala Janků, která 30. dubna vyráží se svým HeidiBandem zahrát do Mladé Boleslavi na Čarodějnický rej.

Prachařova údajná nevěra. Agátina rodina v pohotovosti! A Heidi porušuje zákazy zesnulého muže

Video
Video se připravuje ...

Prachařova údajná nevěra. Agáty rodina v pohotovosti! A Heidi porušuje zákazy zesnulého muže Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií