Lindsey Pelasová se narodila 19. května 1991 v americkém státě Louisiana do velké rodiny. Má pět sester a tři bratry. V Louisianě vystudovala i univerzitu, od roku 2013 se ovšem věnuje modelingu. První příležitost ovšem dostala v časopise Playboy.

K té se dostala potom, co se přestěhovala do Los Angeles. V rozhovoru pro Fox News přiznala, že asi týden poté, co do města přijela, byla pozvána na jednu z vyhlášených party v sídle Hugha Hefnera. Své tělo má ovšem ráda a v jednom z rozhovorů se nechala slyšet, že nikdy nechce podstoupit redukci prsou.

Na sociálních sítích se pak snaží prosazovat pozitivní vnímání vlastního těla. To, že se za své tělo nestydí, navíc dokazují i stovky jejích odvážných fotek na instagramu, kde má přes osm milionů fanoušků. Fantazii dráždící snímky s sebou ale často nesou i svou temnou stránku, kromě pochvalných komentářů se pod nimi sejde i řada těch negativních nebo vulgárních. Těmi se ovšem Pelasová příliš netrápí.

Lindsey Pelasová učí dívky mít ráda své tělo

„Nadávali mi do k*rev a nešetřili ani jinými výrazy. Dřív jsem se při čtení vulgárních komentářů trápila,“ přiznala pro Cosmopolitan. Dodala ovšem, že si uvědomila, že u lidí, kteří takové komentáře píší, jde hlavně o ignoraci a špatnou výchovu. „Když mě někdo nazve št*tkou, tak na něj nejsem naštvaná. Jsem naštvaná na jeho rodiče, na lidi, kteří ho učili, a jeho společnost, díky které si myslí, že něco takového je v pořádku,“ vysvětluje.

Razí proto názor, že nikdo by se neměl stydět fotit se, nebo se oblékat, jak se mu zlíbí. „Kdybych měřila metr osmdesát a nebyla tak obdařená, moje fotky by byly umělecké, ale když jsem v nich já, jsou vulgární a pornografické. Nemůže být moje tělo umělecké a krásné ve své přirozené podobě jako jiná?“ položila řečnickou otázku.

Modelce vadí i to, že s kritikou sexy fotek se setkávají v podstatě výlučně ženy, zatímco muži se setkávají především s komplimenty. „Když žena nahraje odvážnou fotku, dostane i komplimenty, ale spousta komentářů je negativních, naštvaných nebo závistivých,“ upozorňuje.

Zároveň v Cosmopolitanu dodala, že svými fotkami dodává sebevědomí řadě dívek, které se předtím cítily nesvé právě kvůli velkému poprsí. Podle Pelasové je nefér, pokud se ve společnosti mluví o přijímání žen bez ohledu na tvar těla, ale dělá se problém s velkými prsy. Zároveň se jí nelíbí chování některých mužů.

„Když mi muži píší pod fotky komentáře jako „d*vko“, „k*rvo“ nebo „ojel bych tě“, tak se cítím ohrožená,“ vysvětluje Pelasová. Podle ní se pak ženy často bojí, když jdou na nákup, do posilovny nebo jen od dveří k autu. Věří ale, že se podobné chování daří vymýtit díky feminismu.

Na sítích loví kromě lajků i sportovce

V Cosmopolitanu si postěžovala i na to, že jako žena „nemůže vyhrávat“. „Chcete být přátelská, ale nechcete, aby vás stále někdo uháněl,“ postěžovala si. Zároveň ale dodala, že si ráda připadá sexy, nebo když s ní někdo flirtuje, aniž by se přitom uchýlil k sexismu.

Sama se přitom nebojí na sociálních sítích flirtovat. V roce 2018 například ve videu naznačila hráči amerického fotbalu Odellovi Beckhamovi Jr., aby se neostýchal poslat jí soukromou zprávu. O tři roky dříve pak podobným způsobem lákala dalšího fotbalistu J. J. Watta.

Jindy přijala sázku začínajícího golfisty Graysona Murraye, který se jí zeptal, zda by mu v případě úspěšné kvalifikace na golfový turnaj Masters nosila hole. Ke zklamání golfových fanoušků k tomu ale nakonec nedošlo. Murray totiž na svůj úspěch na sociální síti nedokázal navázat tím herním a na turnaj se nekvalifikoval.

Video
Video se připravuje ...

Chessie King: Mít špeky je normální Instagram.com

Fotogalerie
10 fotografií