V pátek večer televizní diváci usedli k pohádce S čerty nejsou žerty, kterou vysílala Nova. Sledovalo ji 1,063 milionu diváků. Na ČT1 běžela Šíleně smutná princezna, kterou si pustilo 436 tisíc diváků. A oblíbenou pohádku Tři veteráni na Primě vidělo 165 tisíc sledujících.

Sobotní večer ovládla také pohádka, tentokrát Čertoviny Zdeňka Trošky (65) na Primě. Tu sledovalo 949 tisíc lidí. Zábavní pořad Zázraky přírody na ČT1 vidělo v hlavním vysílacím čase 656 tisíc diváků a dobrodružný film Mumie se vrací na Nově vidělo 396 tisíc diváků.

V neděli televize Prima vsadila na opakování krimi seriálu Temný kraj s Lukášem Vaculíkem a vyplatilo se. K televizním obrazovkám usedlo hned 667 tisíc diváků. Dalších 650 tisíc sledovalo film Tady hlídám já na ČT1 a 541 tisíc lidí si pustilo pěveckou soutěž The Voice Česko Slovensko na Nově.

A konečně velikonoční pondělí patřilo oblíbené kriminálce Specialisté na Nově, kterou vidělo 1,420 mil. diváků. Film Pravý rytíř na ČT1 sledovalo 763 tisíc diváků a Obecnou školu na Primě si pustilo 422 tisíc lidí.

VIDEO: Specialisté: Třináct metrů volným pádem!

Video
Video se připravuje ...

Specialisté: Třináct metrů volným pádem! TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií