Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavný moderátor (49) umírá na AIDS: Už mi zbývá jen pár let, naříká

Autor: shp - 
22. dubna 2019
16:28

Pruslulý moderátor CJ de Mooi (49), vlastním jménem Joseph Connagh, se proslavil jako moderátor britské kvízové soutěže Eggheads. Jeho život má však k ideálnu hodně daleko. Někdejší televizní hvězda říká, že po třicetiletém boji s AIDS už mu mnoho času na světě nezbývá. Navíc mu hrozí, že skončí jako bezdomovec na ulici.

Bojuji s AIDS 30 let, ale v posledních třech letech prožívám agonii a možná mi nezbývá moc času,“ uvedl sám CJ de Mooi podle Daily Mailu. „Navenek vypadám zdravý, snažím se běžet dál a zůstat pozitivní, jak jen dokážu. Snad se zlepším. Díky za všechnu vaši lásku, a pokud pro vás mohu něco udělat, jen si prosím řekněte,“ dodal.

Z hvězdy bezdomovcem?

CJ momentálně na GoFundMe stránce vybírá peníze, aby měl kde složit hlavu. Hrozí mu totiž vystěhování. Loni přitom zadlužená televizní hvězda vyhlásila osobní bankrot. Někdejší tváři vědomostní soutěže zavařilo i to, že se ve vlastní biografii přiznal k uhození bezdomovce v Amsterdamu, který na něj zaútočil s nožem.

Zastihl mě ve špatném místě ve špatný čas a mně to prostě ujelo. Uhodil jsem ho tak tvrdě, že mu vypadl nůž z ruky a odhodilo ho to do kanálu. Podezírám se z toho, že jsem ho zabil. Nemám nejmenší ponětí, co se mu stalo,“ uvedl CJ ve své autobiografii. V roce 2016 na něj vydal nizozemský soud zatykač.

Problémová minulost

V něm však bylo takových právních děr, že ho jeho právník hravě smetl ze stolu. S moderátorem to však ani tak nevypadá vůbec dobře. Správci jeho pozastaveného majetku s ním přestali komunikovat. Moderátor, který byl již v minulosti obviněn ze sexuálního obtěžování, které se nepotvrdilo, se tak domáhá marně spravedlnosti.

 

 

 

Louveiva76 ( 23. dubna 2019 09:24 )

Ano, Freddie si za to mohl sám, a taky za to zaplatil krutou daň, ale film o tomhle není. Je o Queen a jejich cestě ke slávě. Věc s HIV tam byla jen naznačena.

villon ( 22. dubna 2019 20:54 )

Ty kráso, jebnout bezďáka s kudlou tak, že letí mrtvej do kanálu po třiceti letech boje s aidou, to fakt hustej nářez. Borec tejdne a paleček nahoru!!! R I P, kdyby už nepřišli další zprávi kvůli brexytu..

xxxx678 ( 22. dubna 2019 18:10 )

Freddie si za to také, mohl sám. A jak se v kině, posmrkávalo(i pánové..)

ivoadller ( 22. dubna 2019 17:51 )

To je samý tohle vojedu, támhleto vojedu a pak se lituje.

broucinek ( 22. dubna 2019 17:05 )

Může si za to sám, tak co si teď stěžuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání