Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Tereza ve vězení trpí: O Velikonocích se tři hodiny modlila k Alláhovi!

Autor: dce - 
23. dubna 2019
05:00

Češku Terezu Hlůškovou, která si odpykává trest za pašování drog v pákistánském vězení, sužuje splín. Od rozsudku stále pláče a nejinak tomu bylo i na Velikonoce. Ani dar od spoluvězeňkyně ani tříhodinová modlitba ji nerozveselily.

Více jak měsíc po rozsudku, Tereza (22) stále pláče. V její cele v pákistánském vězení v Láhauru ji navštívil místní novinář a z jeho svědectví je člověku až smutno. „Tereza byla během mé návštěvy velmi smutná, celou Velikonoční neděli proplakala. Vyprávěla mi, že vstávala brzy, aby mohla jít do kostela - mše trvala tři hodiny. Tereza se modlila k Alláhovi, aby byla brzy propuštěna,“ napsal Blesk.cz.

Když se Tereza vrátila na celu, její spoluvězeňkyně ji překvapila drobným dárkem. Dala jí zmrzlinu a pákistánskou smaženou rýži. Na závěr dne Tereza osamotněla a opět plakala. Chybí jí její rodina. Řekla mi, že jí právník slíbil, že ji za dva měsíce propustí. Doufá, že to tak bude,“ dodal reportér.

Mladá Češka byla odsouzena k téměř devíti letům ve vězení za pašování drog. V lednu 2018 ji zadrželi celníci na místním letišti s 8,5 kilogramy heroinu v kufru. Ačkoliv více jak rok, během kterého trval soud, věřila, že bude osvobozena, nestalo se tak. Ona i státní zástupce se po rozsudku ovšem odvolali, a tak existuje poslední naděje. Je ale možné, že soud Tereze trest zpřísní!

paralenka ( 24. dubna 2019 11:04 )

toto je dolezitejsie: blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/604286/jakub-prachar-6-let-po-svatbe-opustil-agatu-i-deti- zilkova-zasahuje.html

agent ( 23. dubna 2019 14:08 )

Běžte už s tou špínou do pi-če.

bibijana ( 23. dubna 2019 14:05 )

Tři hodiny se modlila k Alláhovi to je ale k.ur.va mazaná!!!Ona toho propuštění tam fakt dosáhne.Přimluví se za ni muslimové celého světa, v českém vězení se zase bude modlit náruživě k Bohu a to se přimluví za její propuštění sám Vatikán. To je ale sranda

Pohybovenadany ( 23. dubna 2019 13:51 )

Když se ti něco podaří na poprvé , tak ses nic nenaučil ! Příště už bude chytřejší. Né ?

piskuntalek1 ( 23. dubna 2019 13:35 )

skončil ti někdo z rodiny na drogách díky takovému parazitu jako je ona, co to tu plácáš !!!!!!!!! modlí se k aláhovi, at si tam zůstane, v naší kultuře už nemá co dělat !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání