Na události, kterou pořádal zakladatel soutěže u nás, Miloš Zapletal, samozřejmě nemohla chybět ani Miss Československa 1992 Pavlína Babůrková (46). Jenže právě ta má se Slavicí společnou část minulosti - před lety jí totiž přebrala partnera. Podnikatel Petr Kratochvíl, s nímž má Bílá syna Filipa (23), se tehdy zakoukal do Pavlíny a dal to s ní dohromady. Šťastni jsou spolu dodnes, a dokonce spolu mají hned čtyři potomky - syny Pavla a Petra a dcery Ilonu a Julii.

Asi nikdo by se tak slavné zpěvačce nedivil, kdyby po opětovném setkání s Babůrkovou netoužila a snažila se jí raději vyhýbat. Právě tyto jejich vztahy tak nahrávají spekulacím, že Lucie odmítla účast na akci kvůli tomu. Její absence si povšimli mnozí přítomní hosté, možná i proto, že zatímco ona nebyla nikde k vidění, její současný manažer Jiří Kouble i osobní fotograf Lukáš Fronk na místě byli. V podstatě připraveni do akce. Jenže zpěvačka nikde... 

„Máte pravdu, že tam Lucka měla být. Dokonce tam měla i zpívat," potvrdil magazínu Sedmička Miloš Zapletal a naznačil, že na vystoupení už bylo dokonce vše připraveno. „Byli jsme domluveni, že na závěr řekne pár slov a zazpívá písničku. Na místě byla i její aparatura," odtajnil.

Dohady o důvodech její nepřítomnosti ale uvedl na pravou míru. Zášť v tom prý žádnou roli nesehrála. „Ráno volala, že jí nějak není dobře, a my jsme jí samozřejmě řekli, ať zůstane doma, protože zdraví je přednější," dodal pro Sedmičku exprezident soutěže Miss ČR.

Ostatně i podle Babůrkové už jsou staré spory více méně zažehnány. „S Luckou teď vycházíme dobře, není to zapomenuté, ale ten čas hodně urovná. Dneska je to někde jinde, než to bylo na začátku," svěřila Blesku, jak to mezi sebou dámy mají.

VIDEO: Miss Babůrková, která Bílé přebrala chlapa: Lucka mi to nezapomněla!

Video
Video se připravuje ...

Miss Babůrková, která Bílé přebrala chlapa: Lucka mi to nezapomněla! Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií