Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemřel bratr hvězdy z Harryho Pottera! Jeho tělo našli na kolejích

Autor: chal - 
20. dubna 2019
15:29

Na severovýchodě Londýna při kaskadérském kousku zemřeli dva mladíci. Jedním z nich byl bratr herečky Jessie Caveové, která hrála Levanduli Brownovou ve filmech o Harry Potterovi. Muži riskovali své životy při tzv. train surfingu – vezli se na střeše vagonu vlaku a zemřeli nešťastně po zásahu elektrickým proudem.

Těla kamarádů Benjamina Haddon-Cavea (†27) a Patricka Bolstera (†26) se našla mezi železničními stanicemi Hackney Wick a Stratford v severovýchodním Londýně.

„Muži stáli na střeše jedoucího vlaku, když došlo ke kontaktu s elektrickým vedením,“ popsal tragédii seržant David Taylor z dopravní policie. K události došlo 21. března. Čtyři týdny po tragédii deník London Evening Standard uvedl, že jedním ze zesnulých je bratr herečky Jassie Caveové, která ztvárnila přítelkyni Rona Wesleyho ve filmu Harry Potter a Princ dvojí krve.

„Ztratili jsme milovaného syna a bratra, jsme naprosto zdrcení. Byl neuvěřitelně milý a talentovaný hudební producent, spisovatel a herec,“ uvedla Benjaminova rodina pro London Evening Standard. Benjamin Haddon-Cave byl prostřední z pěti dětí.

Train surfing je velice nebezpečná praktika, kdy se člověk veze na střeše vlaku nebo se přidržuje z boku. Často je k vidění například v Indii u přeplněných vlaků.

Benjamin Haddon-Cave se živil jako hudební producent. Patrick Bolster studoval na univerzitě ve welšském městě Aberystwyth. Herečka Jessie Caveová se kromě snímků o Harry Potterovi objevila ve filmu Summerhill nebo v oblíbeném seriálu BlackMirror.

panda82 ( 21. dubna 2019 15:04 )

velmi důležitá informace pro česko

yokky ( 20. dubna 2019 19:25 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání