Herečka a muzikálová zpěvačka Sandra Pogodová se rozhodla společně se svým otcem Richardem (74) sepsat knihu povídek. Sbírka příběhů ze života se velice příhodně jmenuje Hoď se do pogody, a je prý „dvougenerační“. To prý v praxi znamená, že se v ní střídají kapitoly, které napsala Sandra, s kapitolami, které má na svědomí její tatínek, skladatel, hudebník a příležitostný herec, který během slavnostního křtu zazpíval u piana.

„Pocházím z hodně bizarní rodiny. V pozitivním slova smyslu to je jeden exemplář vedle druhého. Smích je na denním pořádku a náš táta v tom hraje prim. A napadlo nás, proč nedat ty naše rodinné zážitky do knihy,“ popisuje počátek toho všeho herečka, známá například ze seriálu Helena nebo jako moderátorka Dámského klubu Frekvence 1. A protože je žena činu, na nic nečekala a společně se svým tatínkem, s nímž podle všeho není nikdy nuda, se do toho hned pustila.

Knihu s pestrobarevnou obálkou pokřtila herečka Hana Maciuchová (73), společná rodačka z Moravy a dlouholetá kamarádka Sandřina otce. „Ríšu znám dlouho, nebudeme ale říkat, jak dlouho,“ smála se umělkyně, která se poslední dobou ukazuje na veřejnosti se svým novým partnerem, lékařem Karlem Valdaufem (72). Kromě toho popřála knize, aby všem přinesla dobrou náladu a radost, a Podogové darovala malované velikonoční vajíčko.

VIDEO: Proč zrzka Sandra Pogodová zmizela? Její důvod vás překvapí

Video
Video se připravuje ...

Proč zrzka Sandra Pogodová zmizela? Její důvod vás překvapí David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií