Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Výlet na Santorini skončil smrtí: Mladý pár se i s buginou zřítil ze skály

Britský pár zemřel na Santorini: S buginou se zřítili 200 metrů ze srázu (ilustrační foto).
Britský pár zemřel na Santorini: S buginou se zřítili 200 metrů ze srázu (ilustrační foto).  (Autor: Monterey County Sherrif's Office)
Autor: ital - 
18. dubna 2019
19:05

Chtěli si užít dovolenou, domů se však již nikdy nevrátí. Britský pár tragicky zahynul na řeckém ostrově Santorini, když se chtěli projet buginou na horu jménem Profitis Ilias. S vozidlem se ale zřítili do 200 metrů hluboké rokle.

Muž se ženou (oba 26) z Velké Británie trávili dovolenou na řeckém ostrově Santorini. V neděli se chtěli projet buginou na nejvyšší horu ostrova Profitis Ilias, která měří okolo 565 metrů nad hladinou moře a je velmi populární mezi turisty.

Jejich výlet se jim však stal osudným, když se s nimi vozítko zřítilo do 200 metrů hluboké propasti. Přivolaní záchranáři tvrdě bojovali, aby se dostali na místo nehody, jelikož oblast je dosti odlehlá. Později se jejich těla podařilo dostat z rokle pryč a oba byli na místě prohlášeni za mrtvé.

Jejich smrt potvrdily rovněž zahraniční úřady. Mluvčí oznámil: „Naši zaměstnanci pomáhají rodinám dvou Britů, kteří zemřeli na ostrově Santorini, a jsou v kontaktu s řeckými úřady.“

Karrilona ( 18. dubna 2019 21:25 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

ja-stana ( 18. dubna 2019 19:56 )

Britský pár? Se divím, že je k tomu otevřená diskuse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání