Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ani vězení ji nezadrží. Sériová vražedkyně klade pasti na své oběti i zpoza mříží

Autor: ital - 
21. dubna 2019
14:23

Manipulativní sériová vražedkyně Joanna Dennehyová ví, jak k sobě přilákat muže. Televizní tvůrkyně Susanna Reidová natočila o brutální ženě doument, o němž sama řekla, že je odporné dílo. Šokující záběry ukazují, jak Joanna flirtuje s policisty a dozorci, kteří jsou z jejího počínání celí v rozpacích. Detektivové ji nazývají nejnebezpečnější ženou britského vězeňství.

Manipulativní, charismatická, přitažlivá, to jsou slova, která popisují sériovou vražedkyni Joannu Dennehyovou. Dokonce i její právník o ní přiznal, že má osobní kouzlo. Šokující závěry v televizní sérii ukazují, jak doživotně odsouzená žena i zpoza mříží láká své oběti, především vězeňské dozorce.

V roce 2014 v jejích 31 letech ji soud poslal za mříže poté, co se doznala k vraždám svých několika obětí, jimiž byli Lukasz Slaboszewski (31), Kevin Lee (48) a John Chapman (56), plus další dva pokusy o vraždu. I nadále však ze své cely ovládá muže, kterým píše dopisy. Jeden z fanoušků jí prý v roce 2014 poslal v dopise nabídku k sňatku.

„Viděla jsem dopisy, které napsala mužům venku. Získala si je díky intimním detailům o svém životě a svůdnými náznaky svých zločinů. Vypadá to, že Joanne Dennehyová nikdy nepřestane manipulovat s muži,“ sdělila dokumentaristka Reidová. Obhájce uvězněné ženy Michael Proctor sám přiznal, že jí byl okouzlen. „Myslím, že má osobní kouzlo, a dokážu vidět, proč muže tolik přitahovala. Většinou jsou lidé souzení za vraždu během celé situace nervózní. Ona se tak nechovala. Spolupracovala a měla smysl pro humor.“

V 15 letech utekla Joanna ke svému příteli Johnu Treanorovi, jemuž tehdy bylo 21. Řekl, že Joanna milovala drogy a ani první dítě, které měla v 17, ji nezastavilo. Na rok se prý rozešli a později se usmířili a vrátili se k sobě. Měli druhé dítě, ale ani potom se věci nezměnily. „Chodila doma se zapíchanými jehlami v rukou. O nic se nestarala a seděla na podlaze. Vytáhla nůž a řekla: ‚Mohla bych někoho zabít.‘,“ popisuje John den, kdy se rozhodl s Joannou rozejít.

Sám by si pro svou bývalou přítelkyni přál, aby dostala trest smrti. „Není to matka mých dětí,“ řekl. „Ona je pouze porodila. Nechci, aby mé děti měly cokoliv společného s touto ženou,“ dodal John.

Kolobrnda ( 22. dubna 2019 09:18 )

Podobných kreatur je i u nás dost stačí se projít Prahou...

diskutujici ( 22. dubna 2019 08:54 )

Pritazliva? To bych chtel videt ty chlapy, kteri na ni vlezli

hafblaf ( 22. dubna 2019 08:08 )

Trest smrti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání